עבור לתוכן

כרטיס המסך X700

Featured Replies

פורסם

כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך?

תודה מראש.

פורסם

המתחרה שלו הוא 6600 רגיל...X700 קצת יותר חזק וגם קצת יותר יקר...

הוא לא המתחרה של ה 6600GT...המתחרה של 6600GT הוא X700PRO ה 6600GT יותר חזק :xyxthumbs:

פורסם

המתחרה שלו הוא 6600 רגיל...X700 קצת יותר חזק וגם קצת יותר יקר...

הוא לא המתחרה של ה 6600GT...המתחרה של 6600GT הוא X700PRO ה 6600GT יותר חזק  :xyxthumbs:

המתחרה של ה6600GT לזמנו היה X700XT שיצא ביחידות בודדות ועדיין הפסיד לו בגלל החוסר בSS2 ופיצ'רים חדישים יותר...

ה6600 בא עם טכנולוגיות "חדישות" יותר ולכן עדיף עליו גם ביחס מחיר\ביצועים

עריכה:

U.S II לא SS2

פורסם
  • מחבר

SS2 מה זה ?

ומה הטמפרטורה של הכרטיס GEFORCE 6600 עם הקירור שמגיע אותו?

פורסם

המתחרה של ה6600GT לזמנו היה X700XT שיצא ביחידות בודדות ועדיין הפסיד לו בגלל החוסר בSS2 ופיצ'רים חדישים יותר...

ה6600 בא עם טכנולוגיות "חדישות" יותר ולכן עדיף עליו גם ביחס מחיר\ביצועים

הX700XT יצא כרטיס ממש כישלוני ממה שאני זוכר, ובגלל זה ATI ביטלו אותו. היו לו בעיות של Yelids או משו כזה.

פורסם

SS2 מה זה ?

ומה הטמפרטורה של הכרטיס GEFORCE 6600 עם הקירור שמגיע אותו?

טמ"פ אין לי שמץ

התכוונתי לU.SII שזה ULTRA SHADOW II

פורסם

אבל אחרי זה-X700PRO היה המתחרה של 6600GT? גם במחיר...

פורסם
  • מחבר

אוקיי כאשר אני קונה מחשב חדש זה ישנה לי אם אני אלך לקנות כרטיס מסך של נידה או של ATI?

כאילו יש הבדלים גדולים שבאמת שווה להשקיע מחשבה כמו בין INTEL וAMD במעבדים שחשוב היום ללכת על AMD

פורסם

עכשיו עדיף לך לקנות כבר X800GT..שיותר טוב מה6600GT ועולה משהו כמו 60-100 שקל יותר..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאלך על ה 6600GT אגב יש הבדל משמעותי בין ה6600 הרגיל ל6600GT?

ומה הפרש המחירים בניהם?

פורסם

^^^

תלך על X800GT...יותר טוב מה 6600GT...

ההבדל בין 6600 רגיל לבין 6600GT דיי גדול, לפעמים פי 2.

פורסם

אני קונה מחשב חדש

חבל לקנות כרגע כרטיס מסך עדיף שתחכה עוד קצת ושתרצה לקנות מחשב חדש אז נוכל להיות לך לעזר רב יותר

פורסם
  • מחבר

חבל לקנות כרגע כרטיס מסך עדיף שתחכה עוד קצת ושתרצה לקנות מחשב חדש אז נוכל להיות לך לעזר רב יותר

די קטעת אותי בציטוט ושינת את המשמעות התכוונתי נניח אני מתכון לקנות עוד חודשים מחשב שלוש MAX אני רוצה לפני אבל ההורים אומרים שאני אחכה ליום הולדת..

למה לא כדי לקנות עכשיו כרטיסי מסך מה רק בGEFORCE 6600GT או ב6600 אני לא גימיר כבד...

כל עוד אני אוכל לשחק במשהו בסיגון של GTA3 או UNFS MOST WANTED זה מעולה בשבילי..

יש אם זה בעיה כולשהי?

אם יהיה לי 6600?

פורסם

די קטעת אותי בציטוט ושינת את המשמעות התכוונתי נניח אני מתכון לקנות עוד חודשים מחשב שלוש MAX אני רוצה לפני אבל ההורים אומרים שאני אחכה ליום הולדת..

למה לא כדי לקנות עכשיו כרטיסי מסך מה רק בGEFORCE 6600GT או ב6600 אני לא גימיר כבד...

כל עוד אני אוכל לשחק במשהו בסיגון של GTA3 או UNFS MOST WANTED זה מעולה בשבילי..

יש אם זה בעיה כולשהי?

אם יהיה לי 6600?

חס וחלילה לא התכוונתי לרע...

פשוט אם תרצה לקנות מחשב חדש מתישהו אז עדיף שהכרטיס שתקנה כרגע יהיה זול יחסית בכדי שתוכל לחסוך...

ה6600GT עולה 900ש"ח ויש מולו את ה6800LE שטוב מאוד שכמעט בטוח לפתיחת צינורות ואפשר לעשות איתו C@ נחמד מאוד

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9781

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה לא התכוונתי לרע...-אין בעיה :)

פשוט אם תרצה לקנות מחשב חדש מתישהו אז עדיף שהכרטיס שתקנה כרגע יהיה זול יחסית בכדי שתוכל לחסוך...

ה6600GT עולה 900ש"ח ויש מולו את ה6800LE שטוב מאוד שכמעט בטוח לפתיחת צינורות ואפשר לעשות איתו C@ נחמד מאוד

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9781

בסדר אבל תמיד תהיה ירדה במחירים עוד חודשים מישהו יכול להגיד שעוד 3 חודשים המחיר של הסוקט החדש של AMD שתומך בDDR2 יוצא נכון?

אין ממש זמן שבאמת טוב לקנות..

*אם יש לך משהו להוסיף להעיר ואם יש זמן שקרוב שבאמת צפויה ירדת מחירים או משהו משמעותי אני אשמח מאוד לשמוע !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים