עבור לתוכן

תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???

Featured Replies

פורסם

תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???

פורסם

בוא ננסה לרשום kaspersky בגוגל...

מה מקבלים?

http://www.kaspersky.com/

פורסם
  • מחבר

אבל זה המלא או רק ניסיון???

פורסם

אבל זה המלא או רק ניסיון???

גירסה ניסונית רשום לך הכול באתר..

המלא אינו ניתן להורדה באופן חוקי(אחרי הכול יש הדגמה ויש גירסה מלאה שעולה כסף נכון :'( )

פורסם

אפשר להוריד אותה מהמדף בחנות... אני קניתי לפני כמה שבועות בבאג, והם אמרו לי שם שהיבואן הפסיק להביא אותו לארץ ככה שהייה לי מזל... תנסה לברר בסניפים שלהם, אולי עוד נשאר להם במלאי...

פורסם

אפשר להוריד אותה מהמדף בחנות... אני קניתי לפני כמה שבועות בבאג- רגע זה חוקי ? :lol:

כמה עולה היום הקספרסקי ?

פורסם

~160 ש"ח...

ואני מבקש לא לצחוק! זה התוכנה הראשונה שאני אשכרה קונה, אז נא להתחשב!

פורסם

~160 ש"ח...

ואני מבקש לא לצחוק! זה התוכנה הראשונה שאני אשכרה קונה, אז נא להתחשב!

אין על מה לצחוק, אני גם הייתי קונה אם זה היה יותר בסביבות ה 100-120, יותר מזה לא הייתי משקיע הקספרסקי מועלה לעומת הNORTON הוא שווה את זה :)

פורסם

שמע, את הקספרסקי אני פשוט לא שומע... שלא כמו הנורטון, הקספרסקי לא מקפיץ לי הודעות על עידכונים וכל מיני שטויות כל 2 דקות... אני מעדקן את הקספרסקי פעם ביום, כשאני רוצה, וזהו. גם התיפעול שלו הרבה יותר קל מהנורטון...

פורסם

אני מניח שאפשר בטח לקנות גם ישירות מהאתר שלהם, זה גם יותר מהיר, וגם עולה פחות...

פורסם
  • מחבר

אבל שאתה קונה ישירות ישר מהאתר נכון שזה יותר זול אבל המשלוח יכפיל את המחיר ב2 3

פורסם

כשאמרתי לקנות מהאתר, הכוונה שאתה קונה ONLINE EDITION, שאתה פשוט מוריד איזה קובץ של 40 מגה מהאתר ישירות, וזה התוכנה, אין משלוח, אין דיסק ולכן זה יותר זול.

פורסם

הייתי קונה את NOD32 אבל לא משנה,גם Kapersky מצויין

פורסם

כשאמרתי לקנות מהאתר, הכוונה שאתה קונה ONLINE EDITION, שאתה פשוט מוריד איזה קובץ של 40 מגה מהאתר ישירות, וזה התוכנה, אין משלוח, אין דיסק ולכן זה יותר זול.

ואיך מקבלים את הסיראיל דרך ה EMAIL?

פורסם

כן, ככה זה לפחות עם F-SECURE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים