עבור לתוכן

Windows Activation, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ברשותי WinXP Pro SP2 מקורי,

עכשיו אני רוצה לפרמט תמחשב והייתי רוצה לדעת האם תיהיה לי בעייה באטיבציה של הווינדוס

כלומר הוא יגיד הוא בשימוש ..

מי שיוכל להסביר קצת אודה לו.

פורסם

אם החומרה לא השתנתה לא צריכה להיות לך שום בעיה, במקרה הכי גרוע תתקשר למספר הטלפון שיש שם ברשימה ויתנו לך את קוד ההפעלה בטלפון.

פורסם

ישנו פתרון טוב - לשמור את קובץ האקטיבציה.

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=197229&sid=10

פורסם
  • מחבר

ואין דרך אחרת ?

פורסם

טוב אני מרשה לעצמי להגיב כאחד שעתיר ניסיון בלהרוס מחשבים לפרמט ולהתקין win - ים ולינוקסים מכל הסוגים

אין שום בעיה להתקין מחדש, גם אחרי החלפת דיסקים , כוננים , כ.מסך, המערכת של MS מתחילה לחשוד בך כאשר היא מזהה בקשת אקטיבציה עם לוח אם שונה

מהפעם הקודמת שעשו אקטיבציה מאותו CD, אז צריך להתקשר אליהם.

אני פעם אחת נדרשתי להתקשר אליהם, ואני חייב להודות שהם היו מה זה פרנואידים , הרבה שאלות , עד שבסוף קיבלו את ההסבר שלי (שהוא באמת נכון) "תאונת

עבודה" בה שרפתי את הלוח הקודם.

פורסם
  • מחבר

ואם זה הוספת זכרון ?

פורסם

ואם זה הוספת זכרון ?

גם לא משנה

פורסם

יש דירוג לכל שינויי בחומרה, כשעוברים דירוג מסויים נדרשת אקטיבציה.

למשל החלפת ההרדיסק, הוספת זיכרון והחלפת הכרטיס מסך הן פעולות שכל אחת בפני עצמה לא תדרוש אקטיבציה - אבל ביצוע כל השלוש בו זמנית יכול לדרוש אקטיבציה.

החלפה של לוח אם או הוצאת כרטיס רשת הן הפעולות הכי "חמורות" לפי שיטת הניקוד של מיקרוסופט (הכרטיס משמעותי בגלל שהמערכת מייחסת חשיבות רבה ל MAC של הכרטיס).

מערכת הניקוד גם מתייחסת למשך הזמן על פניו השינויים מתרחשים, וגם אם המערכת תמנע אקטיבציה אוטומטית דרך האינטרנט מי שיש לו רשיון חוקי לא יתקשה לבצע אקטיבציה בטלפון.

פורסם

ואם עושים את הדברים בשלבים?

למשל הוספת זיכרון, הוספת HD (והוצאה של CD במקרה הזה), החלפת כרטיס מסך, וכל זה למשל בפרק זמן של שבוע שבועיים (הזמן בכלל משנה?)

פורסם
  • מחבר

רגע רגע ... זאת אומרת שבפעם הבאה שאפרמט לא אצתרך לעשות אקטיבציה ? מוזר ..

ועוד שאלה

יש ברשותי Win XP Pro SP1 מקורי, עכשיו יש לחבר שלי את הגרסא של ה-SP2 המקורי, הייתי רוצה לדעת אם ה-SERIAL יעבוד גם עליו ואוכל לעשות אקטיבציה.. אפשר?

פורסם

אתה כן תצטרך לעשות אקטיבציה, אבל אם החוטמרה לא השתנתה האקטיבציה תעבור בלי שום בעיה.

אם לשניכם יש עותק מקורי איזו סיבה בעולם יש לכם להשתמש באותו סיריאל ?

אי אפשר לעשות אקטיבציה עם אותו סיריאל על שני מחשבים באופן כללי. אם ישנו פרק זמן מספק בין שתי האקטיבציות (מספר חודשים) המערכת תניח שפשוט קנית מחשב חדש ושלא מדובר בשתי התקנות שונות.

ואם עושים את הדברים בשלבים?

למשל הוספת זיכרון, הוספת HD (והוצאה של CD במקרה הזה), החלפת כרטיס מסך, וכל זה למשל בפרק זמן של שבוע שבועיים (הזמן בכלל משנה?)

זה תלויי מה ומתי, יש למיקרוסופט הסבר די מפורט על שיטת הניקוד באתר שלהם.

פורסם

סופו של דבר, אם הXP אכן חוקי (ובחוקי אני מתכוון שהוא הותקן רק על מחשב אחד בעבר ונקנה בחנות) אז תעשה מה שאתה רוצה במחשב, הכל יסתדר בסופו של דבר עם האקטיבציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים