פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכךלמישהו יש רעיון
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים AS5 הינו מוליך חשמל, אפשר למרוח אותו על הזיכרונות ועל הליבה אבל אם נמרח טיפה על המגעים הלך על הכרטיס
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים AS5 הינו מוליך חשמל, אפשר למרוח אותו על הזיכרונות ועל הליבה אבל אם נמרח טיפה על המגעים הלך על הכרטיסבדקתי כרגע את ה-AS5 שלי (הוצאתי קצת מהמזרק) ובדקתי מוליכות בעזרת מד רצף (התנגדות) והוא לא מוליך, לא היה אפילו שינוי בהתנגדות בין 2 האלקטרודות, גם אני חשבתי שזה מוליך אבל כנראה שזה לא.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים צודק, גם אני בדקתי כרגע והתוצאות אותו דבר, כנראה הוא פגע פיזית במשהו כאשר פירק או הרכיב את הקירור
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים arctic silver 3 מוליכה , בדוק הכוונה למוליכה חשמל, אם המשחה מוליכה חשמל ונוגעת בשני מגעים שלא אמורים להיות מקושרים היא תקצר בינהם arctic silver 5 כבר לא מוליכה, יש לה תכונה שהיא יכולה במצבים מסויימים "לאגור" מטענים קטנים של חשמל, אבל זה נדיר וכמעט לא יכול לגרום לנזק , ואת ההולכה הם כבר "תיקנו" בגרסה הזאת חבר שלך כנראה קיצר משהו עם המשחה, תהיה יותר חכם, תשתמש במשחה חדשה יותר כמו כמו as5\mx1 תהיה זהיר איתה ולא יהיו לך שום בעיות [עריכה] לפני שנייה כתבת שחבר שלך השתמש בas3 ואז ערכת, יצאתי טמבל
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר זה אני אחי טעיתי זה לא היה 3 זה היה 5 ואין לי מושג איך הוא הצליח לדפוק אותו הוא טוען שהוא עשה עבודה נקיה
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אם זו היתה משחק שלא עברה "שיפוץ" (לא מוליכה) מספיק פס מיקרוני.. (קטן מאוד) חוץ מזה הוא יכל לפגוע פיזית
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר בכרטיסים של הראדון מסביב לליבה יש נקודות מתכת קטנות כאלה האם נגיעה בנקודות האלה יכלה לעשות נזק לדעתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.