עבור לתוכן

בעיה עם zone alarm pro

Featured Replies

פורסם

התקנתי מקודם את הפייר וואל הזה

הקיצר כל פע כשאני מתחבר לאינטרנט המחשב נכבה

למה זה קורה?

ואיך מסדרים את זה?

ועוד דבר

למה כמעט כל דבר שאני עושה כמו להיכנס לבבילון או למנהל המשימות

הוא מבקש אישור?

תוודה

פורסם

לגבי זה שהמחשב נכבה כאשר אתה מתחבר לאינטרנט, אין לי מושג מה הבעיה. המחשב נכבה כאשר אתה מחייג עם החייגן, או כאשר אתה פותח את הדפדפן? וירוס אולי? ניסית להתחבר לאינטרנט כאשר הפיירוול לא עובד?

בנוגע לאישורים, אתה צריך לסמן שהוא יזכור את ההגדרה, לתת אישור, ואז הוא לא יבקש ממך יותר אישור לגבי אותו דבר ספציפי. אתה רק צריך לשים לב שאתה לא נותן בטעות אישור למשהו זדוני.

פורסם
  • מחבר

הוא מתכבה כשאני מתחבר לאינטרנט

למה זה קורה?ואיך מבטלים את זה?

פורסם

יש לך אינטרנט ב-ADSL או בכבלים?

אני מבין שאתה מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן.

ברגע שבו אתה מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן, המחשב נכבה?

אתה בטוח שהבעיה היא עם הפיירוול? ניסית להתחבר לאינטרנט כאשר ה-ZoneAlarm לא פועל?

פורסם
  • מחבר

אני מחובר דרך adsl

וכן יש לי חיגן וכשאני מתחבר דרכו לאינטרנט המחשב מתכבה

מאז שהתקנתי את ה zone alarm זה קרה (וגם כסגרתי את zone alarm זה עדין קרה)

אבל אחרי שמחקתי אותו זה כבר הפסיק

ד"א

בורג תודה!!

פורסם

תראה, זו בעיה מאוד מוזרה. אני לא מבין איך יתכן שהמחשב נכבה כאשר אתה מתחבר לאינטרנט עם חייגן ADSL. אתה אומר שהבעיה מתרחשת גם כאשר ה-ZoneAlarm לא פעל, והיא נפתרה רק אחרי שהסרת את ZoneAlarm לגמרי. אין לי מושג איך זה יכול להיות.

אתה קנית את העותק של ZoneAlarm Pro (הורדת גירסת ניסיון חוקית)? אם כן, אתה יכול לפנות לסיוע הטכני של Zone Labs.

במידה והורדת קובץ פיראטי, אז יתכן ומדובר בעותק זדוני שכולל וירוס/רוגלה (לא שמעתי על דבר כזה).

אתה יכול לנסות להתקין שוב עותק אחר אולי (חוקי).

יש אפשרות שהעותק של ZoneAlarm Pro שיש לך הוא חוקי ותקין, אבל יש לך במחשב וירוס/רוגלה עוד לפני שהתקנת את ZoneAlarm Pro ומתוכנת לכבות את המחשב כאשר הוא מזהה נסיון להתחבר לאינטרנט כאשר ZoneAlarm או אולי גם פיירוול אחר מותקן במחשב, וזאת במטרה לאלץ אותך להתחבר לאינטרנט ללא הגנה של פיירוול. זאת האפשרות הבירה ביותר שעולה על דעתי. תנסה לסרוק את המחשב ביסודיות באמצעות אנטי-וירוסים ותוכנות נגד רוגלות.

פורסם
  • מחבר

כו זה גרסת נסיון שהורדתי מהאתר שלהם

יש לי עוד פיירוואל על המחשב של קספרסקי

בכל מקרה תודה אחי

פורסם

אני כמעט בטוח שיש לך במחשב וירוס/רוגלה שמיועד לפעול כנגד ZoneAlarm. יתכן והוירוס/רוגלה גרם/גורם/יגרום לך לבעיות נוספות במחשב שאתה אולי לא מודע להן. תסרוק את המחשב עם מספר אנטי-וירוסים ותוכנות נגד רוגלות, ואל תסמוך אל הקספרסקי שמותקן אצלך במחשב, מכיוון שיתכן והוא כבר נגוע.

זאת המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה, לפי מה שסיפרת.

פורסם
  • מחבר

סרקתי ווירוסים בעזרת קספרסקי והוא לא מצא

אבל nod 32 מצא אחד ומחק אותו

חיפשתי רוגלות דרך התוכנות: Spybot - Search & Destroy\Ad-Aware SE Personal\HijackThis

ומה שהם מצאו נגוע מחקתי

התקנתי שוב את zonealarm ועדין יש את הבעיה

מה לעשות?

פורסם

להשתמש בתוכנה אחרת... ZONEALARM כלכך BLOATED שכנראה תחת קונפיגורציות מסוימות היא לא מוכנה לעבוד...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=121887.0

ונראה לי שראיתי במספר מקומות שהיא פשוט עושה בעיות..

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך. אם המחשב נכבה לך כאשר אתה מתחבר לאינטרנט ו-ZoneAlarm מותקן לך במחשב (וזה לא משנה אם הוא פועל או לא), אז זה חייב להיות וירוס או רוגלה. זה די מוזר שאתה לא מצליח להסיר אותו עם התוכנות שציינת. ניסית לסרוק עם תוכנות שמותקנות לך במחשב? תנסה סריקה אונליין דרך האינטרנט (כאשר ZoneAlarm לא מותקן). יכול להיות שהוירוס מונע מתוכנת אנטי-וירוס שרצה לך במחשב מלזהות אותו, וסריקה אונליין דרך האינטרנט תוכל לזהות ולהסיר אותו. כמובן, בתנאי שאכן מדובר בוירוס/רוגלה, אבל זה הדבר ההגיוני היחיד. אם זה לא מצליח, אז אתה צריך לפרמט את המחשב (אם אין ברירה אחרת). אתה יכול, כמובן, פשוט לא להשתמש ב-ZoneAlarm, אלא בפיירוול אחר. אבל, אם יש לך במחשב וירוס, אז לא כדאי להשאיר אותו. אתה לא יכול לדעת איזה עוד בעיות הוא יכול לגרום לך במחשב שאתה בכלל לא מודע להן. אני במקומך הייתי מפרמט את המחשב. אבל, מאחר ואני לא נמצא מול המחשב שלך, אני לא יכול להיות בטוח לגבי הבעיה, כך שזה לשיקולך. בכל אופן, לפני פירמוט רצוי לנסות להתקין את הגירסה שיש לך של ZoneAlarm במחשב אחר, כדי לשלול אפשרות של גירסה פגומה. כמו-כן, תנסה לשלול בעיות התנגשות עם תוכנות אחרות שמותקנות לך במחשב (אין לי מושג איזו התנגשות עשוייה להיות).

אני לא יודע למה אני חושב כ"כ הרבה (צריך לחשוב הרבה לפני פירמוט). אתה מתקין במחשב ZoneAlarm -> מתחבר לאינטרנט עם חייגן -> המחשב מבצע Shutdown. אתה עושה Shutdown ל-ZoneAlarm -> מתחבר לאינטרנט עם חייגן -> המחשב מבצע Shutdown. אתה מסיר את ZoneAlarm -> מתחבר לאינטרנט עם חייגן -> הכל עובד בסדר. אתה מתקין שוב את ZoneAlarm (אחרי סריקות אנטי-וירוסים ותוכנות נגד רוגלות) -> מתחבר לאינטרנט עם חייגן -> המחשב מבצע Shutdown. זה חייב להיות וירוס/רוגלה. יש לך אפשרות להתחבר לאינטרנט בלי חייגן?

IceBreak,

אתה בטוח שהבעיה היא עם ZoneAlarm? אני משתמש ב-ZoneAlarm, וכך גם הרבה חברים שלי (לכל אחד יש מחשב עם קונפיגורציה שונה, ומדובר גם במערכות הפעלה שונות), ואף פעם לא שמעתי על בעיות מעין אלה עם ZoneAlarm.

לא יכול להיות שמדובר בוירוס שנועד לתקוף את ZoneAlarm?

דרך אגב, לא מדובר בתוכנה כבדה. יש לי את גירסה 6 בפנטיום 2, והיא בכלל לא מכבידה על המחשב.

פורסם

נשמע לי קצת יותר הגיוני מסיפור ארוך של וירוס מיוחד שתוקף את ZONEALARM (נתקלת בכזה?), אני שמעתי כבר על מספר סיפורים ש ZONEALARM (לא 6) עשו בעיות וריסטים במחשבים... ומי לא זוכר כמה בעיות היו בהתחלה עם 5 וכל מני תוכנות P2P..

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להתחבר ללא חיגן?

ואיזה סריקות און ליין לעשות?(של מי?)

יכול להיות שזה קשור ל sp2?(כי אין לי אותו)

פורסם

IceBreak,

באופן אישי, זה נראה לי כמו וירוס/רוגלה. הרי ידוע שוירוסים מסויימים שמתנחלים לך במחשב נוטים לזהות ולנטרל תוכנות אנטי-וירוס ו/או פיירוול, כדי להקשות עליך להסיר אותם. עם זאת, לא שמעתי על וירוס שנועד לנטרל את ZoneAlarm, אבל יכול להיות שאותו וירוס יודע לעשות עוד דברים זדוניים.

לגבי הסיפורים ששמעת על אנשים נוספים ש-ZoneAlarm עשה להם בעיות, יתכן וגם להם היה וירוס, מכיוון שמהנסיון האישי שלי ושל חברים שלי, ZoneAlarm היא תוכנה אמינה שאף פעם לא עשתה בעיות. קרה ו-ZoneAlarm חסם את החיבור לאינטרנט לאחר ההתקנה שלו (לא Shutdown למחשב), אבל זה מסתדר אחרי שמגדירים את ההרשאות.

יכול להיות שמדובר בוירוס (איך זה שלא שאנטי-וירוסים לא מזהים אותו, ואם הוירוס מוכר, אז למה ZoneLabs לא מיידעת לגביו?).

אפשרות אחרת היא שאכן יש בעיה בתוכנה עצמה (ZoneAlarm). אבל, נשאלת השאלה איזו בעיה, למה היא מתרחשת, ולמה ZoneLabs לא מיידעת לגבי בעיה זו.

אני אף פעם לא שמעתי על בעיות ב-ZoneAlarm. גם בגירסה 5 לא היו לי בעיות.

dids22,

אפשר להתחבר ללא חייגן באמצעות ראוטר.

אני יודע שיש אפשרות לעשות סריקות נגד וירוסים ורוגלות דרך האינטרנט בחינם באתרים מסויימים, אבל אין לי קישורים (אולי מישהו אחר יוכל לתת לך קישורים).

לא סביר שיש איזשהו קשר ל-SP2, מכיוון שאני יודע ש-ZoneAlarm Pro עבד בלי בעיות על SP1. אבל לגבי SP1, השתמשתי רק בגירסה 4 ו-5 (לא ניסיתי להתקין את גירסה 6 על SP1, ועכשיו אין לי SP1 לבדוק את גירסה 6).

אני לא יודע מה להגיד לך. יכול להיות שזה וירוס, ויכול להיות שיש בעיה של התוכנה עצמה עם המערכת שלך.

תנסה לברר ב-Support של ZoneLabs.

עריכה: בנוסף ל-dids22 ול-Asaf.Y, גם ל-ranyr יש בעיות עם ZoneAlarm בזמן האחרון, כך שיתכן ולא מדובר בוירוס, אלא בבעיה בתוכנה עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים