עבור לתוכן

יש אפשרות להעלות את הvcache או VIRTUAL MEMORY בXP בשביל שהמחשב ינצל יותר זיכרון?

Featured Replies

פורסם

ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק?

אודה לתגובות.

פורסם

קליק ימני על המחשב שלי>>מאפיינים>>לשונית מתקדם>>ביצועים תהנה..

ולדעתי הכי טוב זה לתת לXP לנהל את הזיכרון אבל...

פורסם

אם אתה מנסה לעשות את זה בהקשר של ה WINDOWS 98, בשביל לקבל עוד ביצועים, אני בספק שתראה שינוי בכלל ב WINDOWS XP, מכיוון שזו מערכת הפעלה שונה מבסיסה מ 98, זה לא אותו קוד, ואין לו מגבלות מפגרות כמו שיש ב 98, ולכן זה לא ישפיע כמו שאתה חושב.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל לא לזה אני מתכוון את זה כבר עשיתי בעבר המון פעמים ולדעתי גם אני נותן לXP לנהל לי את הזיכרון אבל אחרי זה יש לשונית advanced ואז VIRTUAL MEMORY למטה ו change ושם אני כבר לא יודע מה לעשות  יש שם משהו שאומר:paging file size for selected drive ואפשר להקציב זיכרון להרדיסקים או משהו כזה ואני לא יודע מה זה אומר ואם זה יכול לשפר.

ולICE BREAK לא באמת שלא . אני לא עושה את זה בהקשר ל98 אלא רק לXP וסתם רציתי לדעת ולנסות אולי לשפר את ביצועי תזוזת העכבר שלי בXP שזז לעיתים הרבה יותר לאט ולעיתים נורמלי ואני לא יודע למה אבל נראה לי שזה משהו שקשור לזיכרון ולא לדרייבר של העכבר או של כרטיס המסך.

ודרך אגב מה זה תודה לך ICEBREAK על שעזרת לי עם הVCACHE של 98 לפני יומיים . תבורך וסוף שבוע טוב לך  :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים