פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים אוקיי יש לי את ה- GTO2ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580.עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר....בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC?תודה על התשובות.
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים תלוי מה הטמפ' שלך, כל OC מקצר את חייו של הרכיב מדובר על תקופות של שנים כך שאין הרבה מה לדאוג, בערך 5 שנים ככה..
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר 5 שנים הוא אמור להחזיק עם OC כזה? אם ככה אז אין בעייה.ומה לעניין לשים לו פרופיל של משחקים ופרופיל של עבודה רגילה - זה יותר טוב?
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר יש לך כבר 2 מצבים את הOC תעשה במצב 3D לא 2!אני מצטער... אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון.... :'(
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים כאשר אתה עושה OC, יש אפשרות ש-OC יופעל כאשר יש מצב של 3 מימדים(משחקים).עם זאת יש מצב של מימד 2, כאשר אתה בווינדוסבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.