פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים ..זאת הרוח ששמה הוא גבעתי...כל מי ששמע גבעתי..כל מי שנשם גבעתי כל מי שהלך..איתנו בדרכים...אני הולך לגבעתי...ליתר דיוק...פלס"ר גבעתי!! :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אם קולות הזריחה ושקיעות של אביב את קולו של הרוח שמעתי, זאת הרוח אשר מנשוות סביב זאת הרוח ששמעה הוא גיבעתי, זאת הרוח אשר מנשוות סביב זאת הרוח ששמה הוא גיבעתי. מי שנשם גיבעתי מי שחלם גיבעתי מי שלחם איתנו בדרכים קם וחולם גיבעתי שר ולוחם גיבעתי עם גיבעתי אלה ממשיכים!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים ;D גם אתה מתכנן לשם? (אני יודע שאני בנתיים מנסה להתקבל לעתודה ..לתר דיוק לעתידים כמו אחי...משתלם יש מלגה של עד 25 אלף רק למחייה לא כולל לימודים אם אני מתקבל סבבה אם לא אז יאללה קרבי זה הכי אחי !!)
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים ;D גם אתה מתכנן לשם? (אני יודע שאני בנתיים מנסה להתקבל לעתודה ..לתר דיוק לעתידים כמו אחי...משתלם יש מלגה של עד 25 אלף רק למחייה לא כולל לימודים אם אני מתקבל סבבה אם לא אז יאללה קרבי זה הכי אחי !!) אני רוצה יחידה מיוחדת
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אם כבר קרבי אז רק מיוחדת...לא שייטת וכו'... אני מסתפק בפסל"ר השייטת לא מיוחד? ויש גם פלסר לשייטת שזה הטופ!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אם כבר קרבי אז רק מיוחדת...לא שייטת וכו'... אני מסתפק בפסל"ר השייטת לא מיוחד? ויש גם פלסר לשייטת שזה הטופ! איזה קישקוש אם אתה לא בטוח לפחות אל תגיד. מה שנקרא: חכמה לסייג - שתיקה. ובקיצור, אין דבר כזה, פלס"ר של השייטת.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים כנראה שאני אהיה הפלס"ר של הממל"ר והדפל"ר... אבל הרס"ר מתלבט בין הכלל"רר והדפ"ר?! אני לא הצלחתי למצוא את הקשר...
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אם רוצים להעביר את השירות הסדיר "בסבבה" זה רק בג'ובניקיות... לרוב האנשים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.