עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מישהו מכיר איזהשהו משחק עם מנוע גרפי מהיר כמו UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200?

Featured Replies

פורסם

תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ?

אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר.

סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ותזוזת דמות מהירה כמו  בזו של UNREAL 1 על מהירות מקסימלית של 200[מהירות תזוזה של חייזרים]. לכן אני מחפש איזשהו משחק FIRST PERSON  עם מנוע גרפי מאוד מהיר שיוכל להציג לי את קצה גבול יכולת הכרטיס מסך שלי  כמו בUNREAL TOURNAMENT 1 ויעבוד חלק ללא פריימים ועם סנכרון אנכי מלא והחלקת שינון X2 או X4. אם מישהו מכיר משחק כזה ומבין בנושא ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד על כך  :xyxthumbs:

פורסם

אתה מתכוון ל200FPS ?? אם כן יש לך דיי הרבה משחקים כאלה...

תנסה:

Soldier Of Fortune 2

זה אחלה משחק רשת....והוא ירוץ לך עם ה6800GT שלך על יותר מ250FPS... ואולי אפילו 300 מנסיון....(אתה כמובן יכול יותר מ300 אבל זה כבר לא כדאי כי המשחק לא עובד ממש טוב על יותר מ300 אז שתיכנס למשחק תרשום בקונסול --> com_maxfps 250 )

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכוון ל200FPS אלא למהירות 200 ב GAME SPEED של המשחק ספציפית למשחק UNREAL שניתן לשנות אך ורק בהגדרות של UNREAL וזה משהו בבסיס המשחק ולא קשור להגדרות FPS ו SOLDIER OF FORTUNE 2 לעולם לא יעבוד לי במהירויות כמו של UNREAL 1 ודבר שני עייפתי מSOLDIER OF FORTUNE 2 כבר ממזמן הוא כבר ישן בשבילי ואין לי זמן מיותר לבזבז עליו ואני מעדיף גם SINGLE PLAYER ולא MULTIPLAYER וסיימתי אותו 3 פעמים בSINGLE לפני 3 וחצי שנים .

אבל בכל מקרה תודה לך על התגובה המהירה  :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.