עבור לתוכן

סנסור דפוק - מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה כמעט כל הסנסורים שלי במחשב שאמורים להראות את המעלות דפוקים, הכרטיס מסך לא זז מ-25 כשאני בטוח שהוא 40-45 לפחות.

המעבד זה בכלל מראה שהוא על 6-5 מעלות כשהוא בעצם על בין 30 ל-37 (זה מראה את זה בביוס נכון..)

הדבר היחיד שהוא מראה נכון זה הלוח אם (שעומד על כ31 מעלות) ואת אחד מההראדיסקים שלי (30-35)..

עכשיו אם אני רוצה לעשות אוברקלאוק לכרטיס מסך זה בלתי אפשר בלי שאני אדע את הטמפ' המדוייקת שלו  :bash:

ואני מפחד לשרוף אותו...

אז ח'ברה תרימו הצעות למה עושים בנדון, איך אני יכול לתקן את הסנסור של הכרטיס מסך או להחליף אותו או לעשות עם זה משו כי אני חייב לדעת ת'טמפ' שלו בשביל ההמהרה..

ד"א השתמשי בהמון תוכנות כדי לגלות טמפ' וכולן עד האחרונה מניבות תוצאות זהות..

תודה רבה לעוזר  :yelclap:

יש לי R9800Pro של MSI בעל 128MB זכרון פנימי ו256 BIT

shtrodel תעשה לי ילד!!!

פורסם

תעשה בביוס Defult Setting אולי מש'ו התבטל שם או שתלך לHardware Monitor ותראה אם יש שם דברים מכובים...

פורסם
  • מחבר

תעשה בביוס Defult Setting אולי מש'ו התבטל שם או שתלך לHardware Monitor ותראה אם יש שם דברים מכובים...

עשיתי בררת מחדל וזה עדיין אותו דבר :nixweiss:

פורסם

אוליי עדכון ביוס יפתור לך את הבעייה, הייתה לי בעייה דומה והיא הסתדרה אחרי עדכון

פורסם
  • מחבר

אוליי עדכון ביוס יפתור לך את הבעייה, הייתה לי בעייה דומה והיא הסתדרה אחרי עדכון

אתה יכול להדריך אותי יותר בפמורט איך הדבר נעשה?

קראתי על זה איפשהוא אני כבר לא זוכר איפה ואני זוכר שהיה כתוב שיש בכך סיכון....

פורסם

תבדוק בחוברת של הלוח איך מעדכנים, זה קצת מסובך אבל אני מאמין שתסתדר...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תבדוק בחוברת של הלוח איך מעדכנים, זה קצת מסובך אבל אני מאמין שתסתדר...

בהצלחה  :xyxthumbs:

תודה אחיםשלי

פורסם

תלוי בלוח, לי יש לוח של אינטל והעדכון מאוד פשוט , זה פשוט תוכנה מוכנה שאתה מריץ, עושה ריסט וזהו , הביוס מעודכן

אבל יש לוחות שצריך להוריד קובץ ROM ולצרוב אותו עם תוכנה חיצונית על דיסקט, תלוי ביצרן

תכנס לאתר של היצרן של הלוח ותחפש "bios update"

פורסם
  • מחבר

חברה אני צריך עזרה בלזהות את הלוח אם שלי מהדגמים האלו:

http://www.opendrivers.com/categorycompany/14/11250/bios-and-system-update-gigabyte-free-driver-download.html

ה-everst מראה לי שהלוח אם שלי הוא: GA-k8nsc - 939 F1

לא מצאתי באתר הזה את השם המדוייק של הלוח אם שלי ואני מפחד להוריד משו לא נכון, בבקשה תגידו לי איזה מהם אני צריך  :s07:

עריכה הצלחתי למצוא משו:

http://www.opendrivers.com/categorycompany/14/11250/bios-and-system-update-gigabyte-free-driver-download.html

זה מה שאני צריך ?

פורסם

אחי ה-EVEREST נותן לך לינק ישיר לדרייבר שלך...

פורסם
  • מחבר

אחי ה-EVEREST נותן לך לינק ישיר לדרייבר שלך...

כן אבל הוא מוביל אותי לאיזה אתר שמציע שידרוג ביוס בתשלום...

האם מה שכתבתי שם זה הלוח שלי ? אני צריך תשובה מקצועית כי אני עלול לדפוק ת'מחשב פה..

פורסם

אם הוא מוביל אותך לשידרוג ביוס אתה לוחץ במקום הלא נכון. תלחץ על דרייברים של הלוח אם לא של הביוס.

(זה מה שאתה עושה בדוק)

ואז כשתגיע לדף הדרייברים של הלוח תלחץ על ביוס.

חוץ מזה זה לוח של גי'גבייט? אם כן אני יכול לתת לך קובץ שמעדכן און ליין את הביוס לבד... צריך להיות לך בדיסק..

פורסם
  • מחבר

אם הוא מוביל אותך לשידרוג ביוס אתה לוחץ במקום הלא נכון. תלחץ על דרייברים של הלוח אם לא של הביוס.

(זה מה שאתה עושה בדוק)

ואז כשתגיע לדף הדרייברים של הלוח תלחץ על ביוס.

חוץ מזה זה לוח של גי'גבייט? אם כן אני יכול לתת לך קובץ שמעדכן און ליין את הביוס לבד... צריך להיות לך בדיסק..

כן של ג'יגהבייט, בדיסק שבא עם הלוח אם ? שנייה אני בודק...תגיד לי איפה אני מוצא אותו?

פורסם

שים תדיסק תן לו הפעלה אוטומטית ואז יש לך או להתקין את כל הדרייברים או להסתכל על עוד תוכנות שמצורפות... ואז תראה @BIOS תתקין אותה ואני יסביר לך איך לעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים