עבור לתוכן

בעיה עם המיקרופון

Featured Replies

פורסם

יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד :(:kopfpatsch: ואח שלי בכלל מעוצבן

אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה :)

פורסם
  • מחבר

משהו? ???

פורסם

REAR זה רמקולים אחוריים והFRONT זה הרמקולים הקדמיים ומתי שאתה רואה כניסה ירוקה זה תמיד רמקולים אז עזוב את זה .

עכשיו תבדוק אם יש לך איזה תוכנת DIAGNOSIC שבאה עם הדרייבר שסורקת אם כל הרכיבים עובדים תקין ותתקין את הדרייברים של הaudio שבאים עם הלוח אם מחדש אם צריך ואם יש איזה utility גם לא יזיק ובביוס תאפשר את הaudio אם אתה יודע ושוב תבדוק אם הוא מופיע לך בבקרת העוצמה בשולחן עבודה ואם לא תוסיף אותו על ידי options ואז properties  ובלוח הבקרה תראה שהכל מופיע במולטימדיה.ותעשה סריקה ובדיקת רמקולים בעזרת התוכנות של skype ומסנג'ר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים