עבור לתוכן

נשיא איראן: להעביר את מדינת ישראל לגרמניה

Featured Replies

פורסם

דריה, רק אל תשימי תמונה שלהם... בבקשה ממך....

• תגובות 66
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Vitnir-אולי תשימי תמונה של אליסיה סילברסטון בקליפים של אירוסמית ככה אני יוכל לחשוב שאת חמודה ולא מכוערת כמו אודטה :lol::xyxthumbs:

התמונה שיש לך מקטינה לי את מאקס

פורסם

דריה, רק אל תשימי תמונה שלהם... בבקשה ממך....

לא לא, דווקא חשבתי לשים תמונה של הפיורדים (ההרים האלו שצונחים למתחת למים ויש שם שוניות נורא יפות והמון בע"ח מעניינים).

Vitnir-אולי תשימי תמונה של אליסיה סילברסטון בקליפים של אירוסמית ככה אני יוכל לחשוב שאת חמודה ולא מכוערת כמו אודטה :lol::xyxthumbs:

התמונה שיש לך מקטינה לי את מאקס

אם הוא יהיה יותר קטן ממה שהוא כבר אתה לא תוכל לתפקד כבנאדם כי כגבר אתה בטח לא יכול.

פורסם

נמאס לי כבר מהאיראנים האלה

מה הם מתלהבים הערבים המסריחים האלהההההההה

צריך לפוצץ להם תצורה כבררר

פורסם

אם זה היה כזה פשוט... אתה חושב שלא היו מפציצים אותם כבר? (ועכשיו יבוא בורג ויגיד "בטח שזה פשוט")

פורסם

אם הוא יהיה יותר קטן ממה שהוא כבר אתה לא תוכל לתפקד כבנאדם כי כגבר אתה בטח לא יכול.

הי הדבר היחיד שאני יכול להגיד לעצמי שאני מוצלח בו זה הגודל והצורה של מאקס למרות שבזמן האחרון יש לי בעיות איתו-הוא רוצה לעזוב אותי

וללכת לקדימה

פורסם

טוב חלאס, זה לא מעניין אף אחד, הבא שימשיך עם זה יקבל אזהרה על ספאם.

פורסם

נמאס לי כבר מהאיראנים האלה

מה הם מתלהבים הערבים המסריחים האלהההההההה

צריך לפוצץ להם תצורה כבררר

אירנים לא ערבים... הם פארסים (אלה מהבדיחות...) אבל זה בכול זאת לא פוטר אותם מהטימטום...

דריה, תמונה של פיורדים (אני יודע מה זה גם בלי ההסבר... קראתי עליהם ב"מדריך לטרמפיסט לגלקסייה" :smile1:) את בהחלט מוזמנת לשים :xyxthumbs:

פורסם

אם זה היה כזה פשוט... אתה חושב שלא היו מפציצים אותם כבר? (ועכשיו יבוא בורג ויגיד "בטח שזה פשוט")

בטח שזה פשוט! ;)

פורסם

שטייייח שטיייח.....אתה רוצה שטייח?

תאאגיד ליי אתה חוושב אני מטומטם?

פורסם

אם יעבירו אותנו לגרמניה האוטובאן יוגבל ל 90 קמ"ש

ולכל אשדודי יהיו לפחות שני SLK או S בחנייה.

ובינינו, טרור יהיה נגדנו בכל מקום ואני מעדיף טרור של ערבים, למזלנו הם ממש לא הכי מבריקים בעולם :)

ואת הבנות של מזרח אירופה אנחנו מביאים כבר ביבוא לארץ.

ופה אנשים ישתכרו גם ממים אם תגיד להם שזה יקר ואירופאי אז זה לא ביג דיל.

אקיצר..אין כמו בבית :xyxthumbs:

פורסם

אני אומר שניקח את ההצעה שלהם ... האירופאים יפי הנפש החננות האלה בטח ישמחו על הרעיון ויביאו לנו מדינה שם אבל כמובן שהמתנחלים לא יעברו וכך יהיו לנו שתי מדינות !

אחר כך נפציץ לאירן את הצורה ונכבוש אותם וכך יהיו לנו 3 מדינות !!! :xyxthumbs:

1. ישראל הגרסה האירופאית : מזג אוויר טוב , הכל ירוק , זול ופתוח

2. ישראל השחורה :על שם הנפט הרב (אשר היתה ידועה כאיראן עד לא מזמן ;D) אחרי שנכבוש את איראן סוף סוף יהיה כסף אחרי שנמכור את הנפט (כל עוד יהיה נפט)

3. ישראל הישנה והטובה : (נו טוב לא צריך להגזים בקשר לטובה) למה ? כי אני ישראלי ! זיין אני לא זז מפה דווקא על הפרנציפ ! אפילו שרע לי ... סתם, היא תהיה בשביל כל הדתיים שיוכלו לעשות ממנה מדינת כפייה דתית כמה שהם רוצים ... אני יהיה בישראל הארופאית כבר ! ;D

פורסם

וואההה שווה עכשיו אני עובר!! :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, לא ראיתי לנכון לפתוח נושא חדש, ומכיוון שזה אותו נושא, והוא עדיין בעמוד הראשי... והדביל אותו דביל (נחשו), אז אני מוסיף את זה.

THE RETURN OF THE DUMBASS

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193424,00.html

לפי השליט הדגול של איראן :P, ישראל היא למעשה מחנה ריכוז אחד גדול והיא נסיון להמשיך את השואה.

מה לוקח הבנאדם הזה?

קבלו קריקטורה איכותית

האיכות לא משהו, מצלמת פלאפון, the best i've got

[attachment deleted by admin]

פורסם

:lol:

עשו אותו קצת דומה לבניזרי :lol:

ולשאלה: אני לא יודע מה הוא לוקח, אבל הייתי רוצה שאכתה מהחומר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים