עבור לתוכן

נשיא איראן: להעביר את מדינת ישראל לגרמניה

Featured Replies

פורסם

אני עובר המכוניות במחיר טוב.....ואין הגבלת מהירות :lol:

• תגובות 66
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם בשר נורא זול שם! סטייקים "מדליונים" כאלו יפים, שפה עולים לך בין 80 ל-180 שקל שם עולים לך כלום! בכלל, בסופר, ק"ג בשר אדום - 99 סנט! פאק, כמה סטייקים בלסתי שם... וגם מקדונלדס - הכל ביורו. ונקי ברחוב - אבל זהירות - אם תופסים אותך מלכלך יש קנס עצבני ביותר. יש שם הרבה ירוק ופארקים גדולים ויפים בכל מקום, בד"כ על שפת נחלים שעוברים דרך העיר. בכל רחוב שבילי אופניים כך שלא צרייך להלחם על התנועה, ואפשר להתפלח באוטובוסים חופשי-חודשי!...

פורסם

ועם הטורקים- נרגיש כמו בבית shiftyninja.gif

אגב, גינויים מקיר לקיר בעולם, אנג'לה מרקל קנצלרית גרמניה, לא רוצה אותנו :lol:, גם רוסיה נגד, ואל ברעדי, ראש סוכנות הבינ"ל לאנרגיה אטומית מתחיל להיות מודאג מתוכנית הגרעין של איראן.

פורסם

*תורכים.

וואלה אני חושבת ככה... למה שגרמניה לא תתן לאיראן את התורכים ותיקח אותנו? :lol:

פורסם

מה אתה רומז?! >:( -זה בסדר גם אני מכוער :xyxthumbs:

ארגנטינה, או ברזיל... כן, כל המדינות האלו שאליהן ברחו הנאצים אחרי המלחמה.אין כמו לזין איזה נכדה של נצי :xyxthumbs:

תמיד, תמיד :-*

פורסם

מה זאת אומרת "גם"? זה שאתה מכוער לא אומר ששאר העולם איתך. ::)

פורסם

^^ :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

דריה, עזבי, לילדים יקח קצת זמן להבין עד כמה את בחורה אחלה גבר יותר מהם... (מבחינת סדר עדיפויות) :xyxthumbs:

,stone cold עשה טובה... בלי הכללות...

תודה.

פורסם

מה אתה רומז?! >:(

ארגנטינה, או ברזיל... כן, כל המדינות האלו שאליהן ברחו הנאצים אחרי המלחמה.

תמיד, תמיד :-*

תשמעי.. עם עובדות אי-אפשר להתווכח ;D:

http://news.walla.co.il/?w=//822381&tb=/i/6101140

תגובה מאת: מגלים את (ד') אמריקה

קצת רקע בנושא לצעירים שלא בקיאים בהיסטוריה !

לקראת תום מלחמת העולם השניה כשהמפלה הנאצית היתה ברורה

החלה בריחה המונית של הגרעין הקשה של הנאצים (שלא נתפסו)

כדי לא ליפול לידי בעלות הברית ועוד פחות לידי הסובייטים

המקום הכי בטוח מבחינתם היו מדינות דרום אמריקה

בעיקר ארגנטינה וברזיל

אייכמן כזכור נתפס בארגנטינה ויוזף מנגלה סיים את חייו בברזיל

הנאצים הגרמנים הללו יצרו קהילות גדולות ומצליחות במדינות המיקלט בהיותם משכילים ומאוד יעילים (גרמנים מה לעשות...) הם שיגשגו ופרחו ויצרו קשרים מצויינים עם המקומיים ועם שליטי הארצות הנ"ל

חלקם התחתנו עם המקומיים / מקומיות והביאו צאצאים וצאצאי צאצאים לעולם

תאמינו או לא אבל חלק מדוגמניות הצמרת בעולם היום שמוצאן מברזיל הן תוצאה של הזיווגים האלה

למשל ג'יזל בונשן או קרולינה ביטנקורט, כמובן שאין להאשים אותן ברישעות של אבות אבותיהם . ככל שידוע לי רישעות זו לא תכונה שעוברת בגנים

אתם שואלים מה ניתן לעשות היום בנידון ?

תשובה אחרי כ"כ הרבה שנים מעט מאוד אם בכלל

מה שכן, חובה על כולנו ללמוד את תופעת הגיזענות בכלל והנאציזם בפרט , מקורותיה וסיבותיה ולהנחיל זאת לבנינו ובני בנינו כך אולי נוכל לזהות כל צמיחה עתידית של תופעות אנושיות מסוכנות כאלה ולגדוע אותן באיבן

שבת שלום לכל בית ישראל !

(הנ"ל נכתב לא על ידי בוואלה כתבגובה לכתבה http://news.walla.co.il/?w=/0/822381 )

פורסם

קודם כל אני בן 27 (טוב גופנית לפחות :lol:) חוץ מיזה אני צוחק אז לא צריך לקחת הכל ברצינות וחוץ מיזה גם אני חושב שהיא אחלה גבר :xyxthumbs:

ובעינין דרום אמריקה לכל מקום יש תתקופות השחורות שלו תיפתח ספר תנך ותיראה כמה טבח היה שם

אני עוד לא היתי בדרום אמריקה אז אין לי מושג איך שם אבל מהדרום אמריקים שעלו לארץ ויצא לי להכיר אני חושב שרובם נחמדים ויש שם

אחוז הרבה יותר גבוה של בחורות יפות :o חוץ מיזה גם לא צריך לחקות שם 50 שנה עד שהארץ שלך תהיה בגביע העולמי שזה כבר טוב :xyxthumbs:

ודרך אגב שאני אומר דרום אמריקה אני לא מיתכוון לארצות כמו קולומביה לדוגמה -אני לא מ"אוכלי העשבים" :hat:

פורסם

קודם כל אני בן 27 (טוב גופנית לפחות :lol:) חוץ מיזה אני צוחק אז לא צריך לקחת הכל ברצינות וחוץ מיזה גם אני חושב שהיא אחלה גבר :xyxthumbs:

:kopfpatsch: איזה טעות.....

אני לא כתבתי שהיא אחלה גבר במובן של "גבר גבר".... היא יותר בקטע של מאאגניבה... לא כמו הדיקטים שכל מה שמעניין אותן זה הלקה החדשה לציפורן חודרנית בתחת או איזה ג'יפה שמורחים על הפרצוף כדי להיראות פחות שעירה....

דבר שני, אני יודע שאתה בן 27, אבל באתר אתה עדיין די נוב (בלי להעליב...), ולא התכוונתי רק אליך....

ואגב בחורות יפות... סע לצ'כיה... כשאני חזרתי משם יכולתי לסובב את הצוואר ב270 מעלות...

פורסם

*תורכים.

טורקים, תורכים, זה לא משנה, אפשר לכתוב בשני הצורות.

מה זאת אומרת "גם"? זה שאתה מכוער לא אומר ששאר העולם איתך. ::)

LOL

:kopfpatsch: איזה טעות.....

אני לא כתבתי שהיא אחלה גבר במובן של "גבר גבר".... היא יותר בקטע של מאאגניבה... לא כמו הדיקטים שכל מה שמעניין אותן זה הלקה החדשה לציפורן חודרנית בתחת או איזה ג'יפה שמורחים על הפרצוף כדי להיראות פחות שעירה....

דבר שני, אני יודע שאתה בן 27, אבל באתר אתה עדיין די נוב (בלי להעליב...), ולא התכוונתי רק אליך....

ואגב בחורות יפות... סע לצ'כיה... כשאני חזרתי משם יכולתי לסובב את הצוואר ב270 מעלות...

נוסע לצ'כיה עוד פעם בזמן הקרוב? בסוף תהפוך לגמל שלמה...

איך הגענו מויכוח על איראן וגרמניה לויכוח על דריה, :lol:

יאללה אחים שלי, חזרה לנושא...

פורסם

סבבה. יש לי הצעת פשרה לנשיא: אני נוסע לצ'כיה והשאר נשארים פה. מסכימים?

רק מישהו יצתרך לממן לי את הנסיעה... עכשו כבר מותר לי לקנות בירה בפאב :smile1:

(גמל שלמה :kopfpatsch: )

פורסם

צריך לישלוח את אודטה לנשיא אירן במתנה

שעה דיבורים איתה והוא יוותר על אירן רק שיקחו אותה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אל בנדי צריך לשים את אודטה בזימבור קבלה של "לא נשים" הסבל הסבל :errrr:

פורסם

את אודטה, ג'ודי ניר מוזס, את כלללללללל משכן הכנסת מצידי גם... אה כן וגם את הרב עובדיה.

דווקא נורא בא לי לנורווגיה פתאום. משהו שונה כזה. אבל המחירים שם ממש ממש מוגזמים. בטח הפאנקיסטים שם שיושבים ברחוב ומבקשים כסף לא אומרים

"Give me a Euro" אלא יש "Give me a Fufi!" (שטר של 50 יורו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים