עבור לתוכן

נשיא איראן: להעביר את מדינת ישראל לגרמניה

Featured Replies

פורסם

אחמדיניג'ד מחפש כותרות בשקל

הוא חתיכת הייאתולה תמהוני

• תגובות 66
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא אייטולה... הוא סתם תימהוני...

פורסם

אני לא יודע מה מעשנים שם באירן, אבל אני חייב להשיג קצת מהחומר הטוב הזה....  :lol:

פורסם
דבריו של נשיא איראן מחמוד אחמדי-נג'אד, שהטיל ספק בשואה והציע להעתיק את ישראל לגרמניה או לאוסטריה עוררה תגובה בינלאומית קשה. דובר מחלקת המדינה האמריקני: "זו הצהרה גסה ומבחילה של נשיא מדינה"; קנצלרית גרמניה: נבהיר שזכות הקיום של מדינת ישראל לא תהיה נתונה בסכנה; שר החוץ שלום: "בדבריו התמוהים הוא מכחיש את השואה"

היא בטח אומרת את זה כי היא לא רוצה שישראל תעבור לשם  :lol:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3181627,00.html

פורסם

Borg: להעביר את איראן לירח! :cool2:

ניתן היה לעבור על דבריו לסדר היום ולהסתפק בתגובה של משיכה אדישה בכתפיים, אלמלא עמד מחמוד אחמדי-נג'אד בראש מדינה המתקדמת בצעדי ענק להשגת נשק גרעיני. הדיפלומטיה לא תעבוד מול הכת הקיצונית באיראן. לישראל לא תישאר ברירה אלא לממש אופציה צבאית.
פורסם

אחד האנשים המסוכנים לעולם החופשי.ארה"ב צריכה לגמור אותו ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

אני אישית היתי מעדיף להעביר את כולנו לטקסס או אריזונה

מזג אויר מעולה , שכנים 10 ואין כל כך הרבה ערבים

פורסם

אחד האנשים המסוכנים לעולם החופשי.ארה"ב צריכה לגמור אותו ויפה שעה אחת קודם.

בינתיים הוא רק עושה מעצמו צחוק , אני בטוח שארה"ב נמצאת עם היד על הדופק לגביו, ברגע שהאיום יהפוך לממשי הם יורידו אותו

יש להם אי-סימפטייה מיוחדת אליו, הוא היה בין מנהיגי הסטודנטים שהשתלטו על שגרירות ארה"ב באירן וחטפו את העובדים בשגרירות בזמן המהפיכה

יש עדויות של החטופים שהוא היה בין האכזרים ביותר שם , וזיהו אותו בוודאות למרות שהוא מכחיש

פורסם

בכיף! שהוא יוציא לי דרכון ומרקל תחתום לי עליו!

אגב, בגרמינה ייגר עולה איזה 50 שקל ככה (וזה עוד בתחנת דלק, ששם נחשב יקר) ובירה עולה 2.5 שקל. וודקה אבל יקרה אבל מי לעזזל צרייך וודקה שם?

מה כן - הבחורות שם מאכזבות. אבל אל דאגה, יש פווווול בחורות סטודנטיות מיפן ומזרח אירופה. יאללה, ארזנו? ;D

פורסם

Vitnir הרסת אותי עם מפרט המחשב שלך.

פורסם

אני מצטער שאני הורס אבל את לא אמורה להיות נקבה????

פורסם

נראה לי היא דואגת לנו :hat:

פורסם

אוייש אתם תמימים .... ;D

ואם היא בחורה אסור לה לאהוב בחורות?

פורסם

הלסביות שאתה רואה בסרטים בדרך כלל לא לסביות אמיתיות אז תפסיק לחלום

לסביות אמיתיות בדרך כלל מכוערות

ובקשר לנשיא אירן למה גרמניה? אני מעדיף איזה בית יוקרה בארגנתינה יש שם בחורות יותר יפות אנשים יותר חמים ואותה שחיתות ואלימות כמו בארץ

פורסם

הלסביות שאתה רואה בסרטים בדרך כלל לא לסביות אמיתיות אז תפסיק לחלום

לסביות אמיתיות בדרך כלל מכוערות

מה אתה רומז?! >:(

ובקשר לנשיא אירן למה גרמניה? אני מעדיף איזה בית יוקרה בארגנתינה יש שם בחורות יותר יפות אנשים יותר חמים ואותה שחיתות ואלימות כמו בארץ

ארגנטינה, או ברזיל... כן, כל המדינות האלו שאליהן ברחו הנאצים אחרי המלחמה.

נראה לי היא דואגת לנו  :hat:

תמיד, תמיד :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים