פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade.עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה).* מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו?* ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים שאלת אם אפשר לפתוח לו צינורות לא?סביר להניח שהצינורות נחתכו ע"י ליזראבל הוא יכול לנסות....
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים הם לא חתוכים בלייזר....חתוכים בלייזר זה רק ב X800GT.אויי די לקשקש חוץ מ GTO2 וחלק מה C3D GTO כולם חתוכים בלייזר
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר שאלתי כמה שאלות, תתייחסו לכולן בבקשה.ואם כבר מדברים על פתיחת צינורות, איך אפשר לגלות בוודאות? בתוכנת AtiTool לא מופיע לי מידע מספק בנושא..
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים שאלתי כמה שאלות, תתייחסו לכולן בבקשה.ואם כבר מדברים על פתיחת צינורות, איך אפשר לגלות בוודאות? בתוכנת AtiTool לא מופיע לי מידע מספק בנושא..מהירות השעון שלך היא 400MHZ. סביר להניח שתוכל להגיע ללפחות 500
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אויי די לקשקש חוץ מ GTO2 וחלק מה C3D GTO כולם חתוכים בלייזר מה אתה רוצה? למה מה אני אמרתי??
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים זה מה שאמרת הם לא חתוכים בלייזר....חתוכים בלייזר זה רק ב X800GT.וזה לא נכון כי כל הGTO והX850PRO גם חתוכים (חוץ מהX850PRO VIVO )
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אז איך ה GTO נפתח ל 16 צינורות? (לא כל GTO...)? רק לזה שיש לו R480 כתבתי...
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים תעשו קצת סדר:לעניין פתיחת צינורות - רק ה GTO2 של ספייר ןהC3D GTO (לא תמיד) ניתנים לפתיחה. כל השאר חתוכים בלייזר.מבחינת הזיהוי של 850PRO זה בסדר - לי יש GTO2 וזה מזוהה גם ע"י האוורסט כ 850PRO.לגבי מהירות השעון אני לא יודע אם תוכל להגיע לכזאת מהירות שעון אבל אתה יכול לנסות OC ולראות לאן תגיע.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים תעשו קצת סדר:לעניין פתיחת צינורות - רק ה GTO2 של ספייר ןהC3D GTO (לא תמיד) ניתנים לפתיחה. כל השאר חתוכים בלייזר.מבחינת הזיהוי של 850PRO זה בסדר - לי יש GTO2 וזה מזוהה גם ע"י האוורסט כ 850PRO.לגבי מהירות השעון אני לא יודע אם תוכל להגיע לכזאת מהירות שעון אבל אתה יכול לנסות OC ולראות לאן תגיע.לא פעם ראשונה שאני רואה בעיית זיהוי הכרטיס באוורסט......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.