פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PROואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגעהורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לאמבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזוריש פה קישור לדריברתודה.http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריברמה?אמור להיות לך במנהל ההתקנים איזה התקן לא מזוהה, אתה מתקין את הדרייבר "עליו" (דרך המאפיינים שלו).
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר הWINDOWS לא מזהה עובדה כשאני מכניס דריבר של WIN98 הוא מזהה וכותב לי שתי אפשרויות של דגמים של המחשבאבל בסוף אחרי ההתנה הוא לא מצליח לסים בגלל שזה של WIN98וכשאני מכניס את הדריבר של העט ב2000 הוא כותב כאילו הדריבר לא מכיל נתונים אודות החומר
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים וכשאני מכניס את הדריבר של העט ב2000 הוא כותב כאילו הדריבר לא מכיל נתונים אודות החומרכלומר הוא ניסה להתקין דרך מנהל ההתקנים אבל זה פשוט לא זיהה את הדרייבר כמתאים
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר טוב עכשיו אחרי שבדקתי באמת מופיעה במנהל התקנים התקן בשם DIGITIZER (מה זה?) שי עלין סימן ! צהוב עכשיוכשאני לוחץ עליו בסטטוס שלו כתוב"?( THR DRIVER FOR THIS DEVICE ARE NOT INSTALLED (CODE 28 ועשיו לא כתוה בדריבר שום פרטים עליו כלומר תאריך לא ידוע וגירסה לא ידוע וחתימה לא ידועועשיו שאני מעדכן את הדריבר מהקבצים הוא מסיים לעדן את הדריבר ואומר לי COMPLETING THE UPGRADE DEVICE DRIVER WIZARD DIGITIZERולמטה בקטןAN ERROR OCCURRED DURING THE INSTALLATION OF THE DEVICETHE INSTALLATION FAILED BECAUSE A FUNCTION DRIVER WAS NOTSPECIFIED FOR THIS DEVICE INSTANCE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.