עבור לתוכן

מה טוב בשביל המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו:

- זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה.

- לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן.

- מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה, אולי יש דברים טובים גם בפחות, אז לא להתבייש להגיד...

עכשיו אני לא יודע, נראה לי יותר נחמד אם יש 4 רמקולים שאפשר לשים מסביבך, כמו שהיה לי קודם, אפילו אם יש רק 2 ערוצים - ומספיק לי 2 ערוצים נכון? בקטע הזה אני צריך אולי עוד הסברים...

בכל מקרה, יהיה נחמד אם תוכלו גם להסביר לי איזה סוג של מערכת או ערכה מתאים לי, וגם לתת לי דוגמאות מסויימות של דגמים. תודה ויום טוב.

O0

פורסם

אם אתה מחפש רמקולים קטנים יותר, 4.1 במחיר קצת יותר נמוך (קצת פחות טובים, אבל סבירים בהחלט!):

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24895

פורסם

כן סבירים אבל עדיף להשקיע ב2.1 איכותית ולא ב4.1 לא איכותית

פורסם

ATP3

THE BEST בשבילך.

פורסם

האיכות של ה- 4400 סבירה בהחלט! והוא ביקש רמקולים קטנים... הרמקולים של ה4400 יותר קטנים משל הATP3.

פורסם

תשמע, אני לא יודע איזה רמקולים היו לך קודם, אבל אמרת שהם היו רמקולים נורמליים שמוגברים עם מגבר נורמלי.

קח בחשבון שקופסאות קטנות נשמעות כמו קופסאות קטנות.

פורסם
  • מחבר

נחמד, עונים פה מהר. תודה על הקישורים והכל :)

תשמעו, במאמר הגדול שדיברתי עליו בלמעלה של הפורום כתוב שסאב וופר בכלל לא מתאים לשמיעת מוזיקה. אני מבין לפי מה ששלחתם שאתם לא חושבים ככה, אתם יכולים להסביר?

דבר שני, אני רוצה לשמוע אם יש לדעתכם יתרון ל- 4.1 לעומת 2.1 כשאני שומע מוזיקה. אני פשוט התרגלתי ש- 4 רמקולים מוצבים מסביב לחדר והסאונד מקיף אותך וזה נראה לי הרבה יותר נחמד מסתם לשמוע אותו מכיוון המחשב (למרות שארבעת הרמקולים האלה היו פשוט סטריאו כפול ולא 4 ערוצים).

ולא נורא שאני עובר לקופסאות קטנות, אין תקציב וגם ככה אני לא מחפש משהו מטורף, רק שישמע טוב ויהיו באסים סבירים.

פורסם

תשמע,

אני בא מהאסכולה המאמינה שמוזיקה שומעים כמו שהקליטו אותה והתכוונו שישמעו אותה - בסטריאו.

אומנם יש מספר כותרים שהוקלטו ב 5.1, אבל הם מעטים וסביר להניח שלא תשים ידך על אחד כזה בזמן הקרוב.

בתקציב הנ"ל הייתי מעדיף זוג רמקולים טובים יותר כמו ה ATP3, מאשר קופסאות האשל האחרות :)

פורסם
  • מחבר

הסאב שלו נראה די ענק, לא יודע אם זה הכי נוח לי :-\

אבל בכל מקרה תודה על הכל, אני כבר אעשה את החשיבה שלי...

רק תגידו עוד דבר אחד - ההבדל בין המחירים שמוצאים בזאפ לבין המחירים בחנויות הוא רציני?

פורסם

זאפ מזמן לא פונקציה.

אפשר לקבל ממנו רק הערכה לגבי המחיר.

הוא מפרסם רק מי שמשלם לו.

פורסם

תסתכל בחנויות כמה זה עולה ותסתכל בזאפ ואל תשכח להסתכל על המשלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים