פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים א. תריץ חיפושב. כיום דווקא MAXTOR ו SEAGATE נחשבים לאמינים יותרג.ובטח שלא לקחת IBM, כי לא מייצרים אותם היום
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים הנה, שיניתי את הכותרת.. אני רואה שאתה לומד מהר, אז בוא אני אתן לך עוד שתי עצות: תשתמש בכפתור הזה: - הוא מאוד שימושי, והיה חוסך ממך את התירחה של פתיחת הת'רד. יש כפתור גלילה בצד ימין של המסך, וברב העכברים המודרניים גם כפתור גלילה - אני בטוח שאם היית משתמש בהם היית מוצא דיונים בדיוק בנושא הזה שאתה שאלת.(גם לחיצה על הלינק של עמוד מס' 2 של הפורום לא היית מזיקה). יום טוב.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אני חושב שהנושא הזה נטחון, נגרס, נקצף, נבלס ועוכל מספיק פעמים בימים האחרונים פה בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.