פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר יש לך קירור לכרטיס מסך ?! אפשר לאלתר מש'ו... או לסרווט בריג'... יש לי לכרטיס מסך, יש לי גם מאוורר של מעבד שכבר דפחתי פנימה משהו בסנסר של הכרטיס מסך שלי דפוק והוא מראה אותו קבוע 25 מעלות...בולשיט טוטלאלי כך שמאוד קשה לי לדעת אם יש שיפור כלשהוא, אבל הוא לא מתחמם יתר על המידה, כאמור, הוא אינו על אוברקלוק. ומה זה "סרווט בריג'" ?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים סרווט בריג'..אני מאמין שהוא התכוון לsouth bridge בלוח..(לא הציפסט אלה הציפ השני בלוח..)בהתחשב בזה שיש לך AMD וNF3 אז אין לך אחד כזה בלוח.....אתה יכול לקמבן משהו לזכרונות של הכרטיס מסך או למוספטים על הלוח....
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר אני מאמין שהוא התכוון לsouth bridge בלוח..(לא הציפסט אלה הציפ השני בלוח..)בהתחשב בזה שיש לך AMD וNF3 אז אין לך אחד כזה בלוח.....אתה יכול לקמבן משהו לזכרונות של הכרטיס מסך או למוספטים על הלוח....מה זה אומר ?יענו לנסר אותו ולשים על הזכרונות של הכ.מסך ?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים זה המיצביים של המתח...(תראה תביקורות על הDFI באתר ותבין..)כן לנסר אותם ולהדביק עם דבק טרמי..
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר תגידו, לא יהיה יותר תועלת אם אני יניח אותו פשוט כמו שהוא על ההראדיסק ?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים ^^^^דווקא כן! (עם קצת גריז טרמי) זה הוריד לי 5 מעלותאו שתשים אותו על ה NBאני מאמין שיש לו כבר אחד על הNB...ואם אתה אומר שזה הוריד לך אז...(לדעתי מיותר בהחלט..עדיף כבר מאוורר שקט...)
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים אני מאמין שיש לו כבר אחד על הNB...ואם אתה אומר שזה הוריד לך אז...(לדעתי מיותר בהחלט..עדיף כבר מאוורר שקט...)בטח יש לו על ה NB קירור אקטיבי עם צלעות בגודל של מחט... אז הוא יכול להפוך אותו לקירור פסיבי (על ידי צלעות גדולות) ולהיפתר מהרעש
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים north bridge...(הציפסט/ציפ הזה על הלוח עם הקירור עליו...)תעיין קצת..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153835.0
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים סליחה על הבורות... אבל מה זה NB ? :s05:זה NB [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.