עבור לתוכן

קניתי 9500 פרו ואני צריך עזרה בהגרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברים רציתי לדעת אני מריץ עכשיו ניד פור ספיד מוסט וונאד  ועוד כמה משחקים חמודים בהגדרות יחסית גבוהות למפרט שלי עם פילטרים והמשחק עובד טוב למרות שהAGP שלי הוא כפול 1 בלבד ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מהיורת AGPX1 לבין AGPX2 כי אם אין הרבה הבדל כבר נשאיר את זה ככה כי לדעתי הוא פועל הרבה יותר טוב מ9250 שהיה לי. עוד משהו רציתי לשאול יש לי ספק שקיבלתי מהחנות מחשבים גם גינרי 400 וואט השאלה שלי האם אפשר שאני אחבר כל ספק עם כבל חשמל ככה שיהיה לי שני ספקים אחד ללוח אם ואחד רק לכרטיס מסך האם הדבר הזה אפשרי למי שלא הבין התכוונתי לחבר לנקודה בחשמל  כל אחד בנפרד כי יש לי עוד חוט של ספק האם זה מסוכן או שאפשר לנסות את זה? זה רק לצורך בדיקה אם הבעיה שלי קשורה לספק מה אתם אומרים אפשרי?

• תגובות 57
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים הנושא כבר עבר דף ואני צריך עזרה האם יש הבדל משמעותי בין AGPX1 לבין AGPX2 מה אתם אומרים? והאם כדאי להזמין ספק של טרמלטק

פורסם

חברים הנושא כבר עבר דף ואני צריך עזרה האם יש הבדל משמעותי בין AGPX1 לבין AGPX2 מה אתם אומרים? והאם כדאי להזמין ספק של טרמלטק

אין הבדל ענקי בין AGP 1 לAGP 2

ולא אל תזמין את הספקים שלTT הם פשוט זבל!!!

פורסם
  • מחבר

למה לא להזמין את הספקים של טרמלטק אמרו לי שזה חברה טובה ומה הכוונה אין הבדל משמעותי בין AGPX1 לבין AGPX2 במה זה מתבטא אני רוצה פשוט לדעת אם כדאי להשקיע בספק ועוד כמה דברים בשביל שאני יקבל מהירות AGPX2

פורסם

אני חושב שאתה צריך להסתכל על קנית ספק יותר כפתרון לטווח ארוך. הרי אם תקנה משהו טוב הוא יהיה טוב גם לעוד הרבה זמן (כלומר אם תרצה להחליף מחשב וכו').

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בקשר לטווח ארוך אבל כרגע אני חייל ואין לי בדיוק הרבה כסף ויש לי זיכוי אז אולי בכסף הזה עדיף להחליף לוח או לקנות רכיב אחר כי כרגע יש לי 250 שקל זיכוי בחנות ואני רוצה לדעת לפני שאני מזמין שזה טוב למחשב שלי רציתי לדעת אולי יש עוד סיבות לבעיה שלי כי הורדתי את התוכנה POWERSTRIP ושניתי בתוכנה בזמן אמת לAGPX2 ואיך ששינתי המחשב נתקע האם זה מעיד על ספק או על כל בעיה אחרת?

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם הצלחתי להריץ את הכרטיס היום על AGPX2 אבל שהרצתי אותו היו לי הודעות ארור במשחקים שיש בעיה ב3D זה היה בכל המשחקים. מה שעשיתי הוא הסרתי את כל הדרייברים ואחריי שעלה הווינדוס הוא אומר שהוא מצא חומרה חדשה ובדרך כלל אני מבטל את זה ומתקין את הדרייבר הפעם ניסיתי לעשות משהו אחר שהוא מצא חומרה חדשה כיוונתי אותו לתיקיה של ATI מהדרייבר שהורדתי והוא התקין ואחר כך עלה עוד אחד שהוא זיהה וגם כיוונתי אותו לאותו תיקיה ואז עשיתי ריסט והתקנתי בניפרד קונטרול סנטר ואז העלתי את המהירות לAGPX2 ולהפתעתי עלה הווינדוס אבל כל הווינדוס היה איטי בטירוף לא יודע למה ואחר כך שניסיתי להפעיל משחקים שעלו לי בAGPX1 לא עולים לי הוא מראה לי שגיאת ארור כאילו כרטיס מסך לא מותקן כמו שצריך ורציתי לדעת למה זה עושה לי את זה. והאם יש דרך שכן יפעלו לי משחקים עם AGPX2. ורציתי לשאול עוד משהו ראיתי שבדרייבירם של אומגה יש SOFTMOD שהופך לי את הכרטיס ל9800SE האם כדאי האם זה יעזור לי איכשהו ואם אני עושה SOFTMOD זה יכול להרוס לי את הכרטיס? תודה רבה לעוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם

האם ניסית את הכרטיס במחשב אחר? אתהיכול להיות ב100אחוז בטוח שהוא תקין?

בהשערה שהכרטיס שלך תקין, ניסית אולי לעשות התקנה נקיה של ווינדוס?

למרות שאני מאמין שהלוח שלך פשוט לא סובל את הכרטיס הזה.. כולו פנטיום 3 אם לוח לא איאיאיי

אני לא בטוח שהמוד הזה יעבוד לך אבל מה שבטוח שעם מעבד כמו שלך זה יהיה חסר אפקטיביות.

כדי למצות את הכרטיס לדעתי כדאי בכלל שתפעיל אותו עם מעבד באיור ה2GHZ לפחות

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר ועל מחשב אחר הרצנו את זה על AGPX8 זה לא בעיה בכרטיס וגם לא נראה לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש כי ניסיתי כרטיס אחר למשל רדאון 9250 וFX5200 ועוד כמה כרטיסים והמחשב מריץ אותם על AGPX2 בלי בעיות אפילו FX5500 אבל עם הרדאון 9500 פרו הוא מסרב לתת תמיכה של AGPX2 זה מוזר ורציתי לדעת לממה בDVICE MANGER בווינדוס תחת DISPLAY ADPTER מופיע לי שני כרטיסים האם זה צריך להיות ככה? תודה רבה לעוזרים

פורסם

קדום כל אל תקנה ספק, אתה לא צריך, לי יש Radeon 9500pro עם ספק ג'נרי והכל עובד כמו שצריך, והיה לי גם ספק יותר זבלה מזה

שהכרטיס עבד עליו עד שהוא נשרף (הספק),

נראה לך שזה שהוא עובר למצב AGP כפול שניים הוא עכשיו צריך עוד 50 וואט או משהו כזה??? לא

בקשר לזה שרואים שניי כרטיסים,אני לא זוכר אבל נראה לי שזה גם אצלי היה ככה וזה בסדר גמור

זה רק בעיה של דרייברים של הציפסט, אולי עדכון ביוס, תנסה להוריד דרייברים מאתר היצרן של הלוח

פורסם
  • מחבר

את האמת עידכנתי ציפסט ל4IN1 של VIA וזה לא עזר אני לא מבין איך כרטיסים אחרים עובדים לי על AGPX2 וזה קצת מוזר לדעתי שרק הכרטיס הזה עושה לי בעיות בAGPX2 אני לא יודע לעשות עידכון ביוס אבל הרבה אמרו לי שזה לא יעזור כי כרטיסים אחרים עובדים לי יפה בAGPX2 הספק של שלי של סאנשיין לפניי שנתיים ואני לא יודע בדיוק אם זה ספק שמחזיק את הכרטיס כמו שצריך כי בAGPX2 הוא צורך יותר מתח ובשAGPX1 הוא לא עושה בעיות בכלל כי אם זה היה בעיה של דרייבר או ציפסט אז זה היה ננכס לווינדוס וחוזר למהירות כפול 1 אבל זה לא מראה כניסה לווינדוס בגלל זה אני חושד שזה ספק

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת רק מישהו שמבין בזה שיענה לי אני רוצה לדעת את ההבדל בביצועים שיש במשחקים בין AGPX2 לבין AGPX1 מבחינת של איך המשחק רץ במה זה מתבטא כי שוב אם יש שינוי שכמעט שאני לא ירגיש אותו אז נראה לי שנעזוב את הנושא ובינתיים נסתפק במה שיש עד שנקנה מחשב חדש כי המחשב עובד טוב אין מסכים כחולים ומשחקים רצים לי יותר טוב מה9250 עם AGPX2 אז זה כבר יותר טוב

פורסם

OMG !!!!!!!!!!!!

כמה פעמים אתה מסוגל לעשות דאבל וטריפל פוסטינג בדיון אחד?!?!!?

אני בשוק!

הדיון ננעל+ אתה מקבל אזהרה ראשונה מתוך 3 (לאחריה אתה תחסם/תושתק).

תקרא בדחיפות את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים