עבור לתוכן

קניתי 9500 פרו ואני צריך עזרה בהגרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת מה אתם חושבים האם לקנות ספק כוח וזה יסדר לי את הבעיה או שיש עוד הרבה סיבות שזה לא עובד בבקשה תעזרו לי להחליט העלתי עוד תמונה של הDVICE MANGER ורשום שם תחת DISPLAY MANGER שני תצוגות האם זה נורמלי?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 57
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שזה פתרון דיי נואש אבל תעדכן את הביוס ( ואם אתה לא יודע תבקש עזרה פה בפורום !!!! אל תעשה את זה לבד... )

תוציא את הכרטיס מסך החוצה ... תעשה קצת פוווו תכניס ( בשביל המזל... )

תתקין מחדש ווינדוס עם SP2 מובנה עדיף באנגלית!!! אם אין לך יש פה מדריך בפורום לעשיית דיסק של ווינדוס עם SP2 מובנה עליו.

תתקין את הדרייברים של VIA מה שהביאו לך פה מהפורום....

ואז תתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שלך אני לא מאמין שהכרטיס שלך באמת דפוק ואם זה היה קשור לספק היו לך יותר בעיות של הדלקת המחשב והכרטיס..

אני לא שולל זאת אבל לא נראה לי חכה בינתיים עם הספק זא נראית לי בעיה תוכנה ודרייברים בלבד...

תבדוק שהכרטיס לא ב OC כי לפי מה שאתה אומר שאם אתה שם את ה AGP ב X2 זה עושה לך בעיות וזה יכול להיות מ OC.... תוריד atitool תבדוק שאין לך OC

ותבדוק באתר של החברה של הכרטיס את ה MHZ המדויקים של הכרטיס ותשווה אותם לנתונים מ EVEREST או כל תוכת בנצ'מרק שהיא...

( גם ATI TOOL יכול לקרוא אותם... ).

ותחזור לפה עם תשובות ואז נראה כבר מה עושים ...בהצלחה.

פורסם

אתה סובל פה משתי בעיות: האחת זה ספק כח גרוע ובעייה שנייה זה לוח עם צ'יפסט מאוד בעייתי אם כבר החלפת לכרטיס כזה חזק אז עדיף שתחליף את הלוח בעוד כמה גרושים ללוח עם צ'יפסט של אינטל.

פורסם

טוב, אז אני מציע שתנסה בשלב ראשון לשלול ספק כח דפוק.

נסה להשיג ספק כח נורמלי ולתקוע אותו במקום שלך ולראות האם זה עובד.

אם אתה לא מצליח להשיג, אני יכול להשאיל לך ספק כח של פורטרון 350W.

פורסם
  • מחבר

אני יוריד ATI TOOL אבל איך אני יודע שהוא לא באוברקלוק ומה אני צריך לעשות בשביל זה? הנה תמונה של אוורסט מתוך הGPU

פורסם
  • מחבר

כעיקרון אני ממש לא יודע לעשות עידכון ביוס אני מפחד לשרוף את הלוח וזה קצת בלאגן בשבילי כרגע ורציתי לדעת להתקין מחדש את ווינדוס או על ההתקנה הזאת להתקין מחדש את SP2 הרבה אמרו לי שזה ספק כי אין לו מספיק כוח לעבוד בתדר הזה גי בAGPX1 אין שום בעיות והעלתי תמונה מתוך ATI TOOL

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של ATI לפי הקישור הזה http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html שהמעבד של הכרטיס עובד ב275 ואצלי זה 277 האם זה משפיע על משהו? ורציתי לדעת אם יש קשר לתזמון זכרונות של המחשב עם הכרטיס? חזרתי כרגע מהחנות מחשבים ובביקשתי מהמוכר אם אפשר להלחיף את הATI-9250 שלי והוא הסכים לתת לי זיכוי על הכרטיס כי הוא בשימוש חודשיים בלבד ויש לי זיכוי 260 שקל וביבקשתי ממנו ספק והוא הציע לי את הספק THERMALTAKE 400W (PEAK 500W דגם WOO461 עם שני מאוררים עליו האם הספק הזה יספיק לי? המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר ציפסט של VIA APOLO PRO מהירות 133 מגה הרץ מעבד בכפולות של 133 פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון שני סטיקים של 256 SDRAM 133MHZ כרטיס רשת PCI כרטיס קול PCI שני הרדיסקים, שני USB שני מאוורים כונן פלופי וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 RPO בלי אוברקלוק שיוישב על AGPX2 מה אתם אומרים הספק טוב?

פורסם

תשמע

הספקים של טרמלטייק בהחלט הרבה יותר טובים מכל הזבל הג'נרי

אבל אני כבר נוטה להאמין שזה הלוח שלך שהוא בעייתי

לוחות פסיפרטנטר אף פעם לא היו אמינים גם עושים בעיות משונות עם כל מני כרטיסי מסך יציאות AGP , צ'יפסט בעייתי (מניסיון לא מועט שיש לי)ככה שאני לא ממש בטוח שספק אחר יעשה הבדל ..

פורסם
  • מחבר

מצד אחד אנשים אומרים שהספק זה הבעיה העיקרית מצד שני אומרים שזה הלוח אבל עם זה היה הלוח כל כך בעייתי הוא לא היה מעביד את הכרטיס ושוב שאני מעביר לAGPX2 הוא עולה לווינדוס ואחר כך אחריי כמה שניות המסך מתחיל להיות מגעיל רואים מטושטש וריבועים כאלה כאילו אין ווינדוס וקראתי שהכרטיס הזה צורך ספק חזק כי בATI 9250 זה עבד פצצה וזה אותו סוג כרטיס והלוח לא עשה שום בעיות עם הכרטיס הקודם ובATI רשום שיש לי את כל הדרישות להפעיל את הכרטיס הזה אז מה אתם מציעים שאני יעשה? כי עידכון ביוס או כל דבר אחר אז זה היה אמור להשפיע גם על הכרטיס הקודם שלי אני מרגיש כאילו אין לו מספיק כוח לפעול אני אשמח אם תגידו לי מה לעשות

פורסם

אי אפשר לומר בוודאות.

צריך לבדוק את האופציות ולנטרל אותן אחת אחת.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לנטרל אופציה אחת אחת למשל לוח איך אפשר לדעת שזה ביגללו? ספק אני צריך לבדוק לפניי שאני קונה וזה קצת בעיה לבדוק לפניי קניה

פורסם

יותר קל לנטרל השפעה של ספק.

שלב ראשון קח ממישהו ספק נורמלי ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

את האמת אני לא יודע מה זה ספק נורמאלי במה זה מתבטא האמת כי אני לא מתמצא בעניין ורציתי לשאול עוד משהו הסרתי את כל הדרייברים של ATI וגם השתמשתי בתוכנה DRIVER CLEANER ועכשיו המחשב שלי עובד בלי דרייבר של כרטיס מסך והפעלתי אוורסט ואני רואה שהציפסט שלי עובד על AGPX2 וגם בGPU הוא רושם לי שהוא 9500 פרו עם כל הנתונים ושהוא עובד על AGPX2 השאלה רציתי לדעת למה שאני מתקין את הדרייבר זה קורה שלא רואים תמונה בכלל האם זה ספק שלא נותן מספיק כוח או פשוט לשנות דרייבר שמתי תמונה למטה מוך אוורסט בלי שהדרייבר מותקן

פורסם
  • מחבר

הלכתי לחנות מחשבים והוא לא רוצה לתת לי לנסות ספק של תמלטק הוא צריך להזמין אותו במיוחד אבל אמרתי לו שאני לא בטוח שזה בגלל הספק אז לקחתי ממנו בהשאלה ספק גינרי שרשום עליו 400 וואט  וחיברתי ולא עזר אז אני אומר אולי אני יחבר את שני הספקים וספק אחד רק על הכרטיס מסך אפשרי? האם יש דרך לעשות את זה או שזה מסוכן? ניסיתי עוד ניסיון עם הפסק הגינרי שקיבלתי מהחנות ונתתי למחשב להידלק רק עם שני הרדיסיקים כרטיס קול כרטיס מסך ואחריי שהעברתי לAGPX2 אז המסך בכניסה לווינודס התכבה(הכוונה נכנס למצב המתנה) ואחריי שניה חזר לפעול והמחשב נכנס לווינדוס מה שבדרך כלל לא קורה ואחריי כמה שניות המסך קפץ וניהיה מסך מלא ריבועים כאלה מטושטש ואי אפשר לעבוד בווינדוס והדרך היחידה היא להיכנס למצב בטוח השאלה שלי אם באמת היה בעיה בלוח אז הוא היה נכנס לווינדוס רגיל וחוזר למהירות X1 אוטומטית מה שבדרך כלל צריל להיות האם זה ספק בוודאות? ואם יש מישהו שגר באזור המרכז שיכול להשאיל לי ספק חזק רק בשביל בדיקה אני אפילו ישלם לו רק לצורך הבדיקה תודה רבה למי שעוזר

פורסם

כבר אמרתי קודם שאני מוכן להשאיל לך ספק 350W מצויין של פורטרון.

לספק הזה לא תהיה שום בעיה להחזיק את המחשב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים