עבור לתוכן

קניתי 9500 פרו ואני צריך עזרה בהגרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאני מנסה להתקין את גירסת 4.43 אז עושה לי שגיאה צירפתי למטה תמונה עם השגיאה שהוא עושה לי

[attachment deleted by admin]

• תגובות 57
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחי זה אותו קובץ בדיוק אבל הורדתי את מה ששמת לי בלינק ליתר ביטחון ועדיין זה אותו שגיאה שיפרסמתי מקודם

פורסם

שאני מנסה להתקין את גירסת 4.43 אז עושה לי שגיאה צירפתי למטה תמונה עם השגיאה שהוא עושה לי

זו בעיה שנוצרת אחרי שמתקינים SP2.

מה שאתה צריך לעשות, זה להעתיק קובץ בשם AUTOEXEC.NT מספרייה בשם C:\WINDOWS\repair לספרייה C:\WINDOWS\System32 ואז תוכל להריץ את הקובץ. הנה הסבר מפורט: http://unodocs.nmsu.edu/RoboDocs/WebHelp/jinitiator/ji_05.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אני ינסה ואני יעדכן אותכם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה זה התקין לי את ה4IN1 והתקנתי את ATI קונטרול סנטר 5.7 המחשב עלה לווינדוס אבל אחריי כמה שניות המסך נהיה מטושטש מלא ריבועים ומטושטש ואי אפשר לעבוד בווינדוס יש עכבר אבל הכול מגעיל כזה ממה יכול להיות הבעיה אני חושב שזה רק ספק העלתי תמונות של הספק שלי עם זה עוזר הוא נקנה לפניי שנתיים בערך נדמה לי האם זה קשור לספק כי בAGPX1 זה לא עושה בעיות תודה לעוזרים

פורסם

לול לא הייתי שם שום דבר שכתוב עליו בעברית במחשב שלי :lol:

פורסם

סאנשיין קומה, הסניף הישראלי של הספקים הג'נרים :-\

גם לי היה ספק שלהם והוא נשרף יחד עם לוח של ECS. שתי ציפורים במכה אפשר לומר.

פורסם
  • מחבר

החלפתי לספק TZAG 500 וואט וניסיתי להפעיל וזה לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כי ניסיתי כבר הכול מה עוד יכול להיות?

פורסם

מעולם לא שמעתי על חברת TZAG.

תשיג לך HEC 300W ב150 שקל, הוא יעשה את העבודה.

פורסם

לא הבנתי מהתגובות שלך האם ניסית את הכרטיס במחשב אחר......

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר אבל הכרטיס במצס חדש הכול עובד זה לא נראה לי הכרטיס האם זה דרייברים? האם אני צריך לעשות עידכון ביוס? שאני מעלה את לX2 אז המחשב כזה ככה נראה לי שאין לו מספיק כוח לעלות עם המהירות שציינתי מתקין מחשבים אמר לי או שהAGP שלי דפוק אבל בדקתי עם כרטי אחר וזה תומך כפול 2 או שהתדר של הזכרונות מתנגשים משהו כזה אני לא כל כך הבנתי מה אתם אומרים הסיבה? אולי לנסות דרייבר ישן?

פורסם
  • מחבר

כדאי אולי להתקין DRIVER CLEANER ממחלקת ההורדות באתר  אולי זה יעזור מה אתם אומרים יש קשר? רציתי לשאול עוד משהו עכשיו אני עובד בלי דרייברים והדלקתי את אוורסט ורשום לי שהציפסט עובד על AGPX2 שאני מתקין את הדרייבר אז עושה בעיות מישהו יודע למה צירפתי תמונה למטה מתוך אוורסט

פורסם

איש יקר,

יכול להיות שפשוט הכרטיס שקיבלת דפוק?

אי אפשר לדעת אם הוא תקין מהתבוננות עליו.

חבר אותו למחשב אחר ונסה לראות מה קורה.

פורסם
  • מחבר

חזרתי מחבר שלי וחיברנו את זה על מחשב פנטיום 4 2.8 עם AGP כפול 8 והכרטיס עבד טוב מאוד אז אני יודע שהכרטיס בסדר אז מה עוד יכול להיות הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים