עבור לתוכן

קניתי 9500 פרו ואני צריך עזרה בהגרות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים

• תגובות 57
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה התקנתי דרייברים קודמים של ATI וזה לא עזר התקנתי גם את הדרייברים של אומגה וזה לא עזר המחשב עובד בסדר גמור שזה על AGPX1 וברגע שאני מנסה לAGPX2 הוא בא להכנס לווינדוס הוא מראה את הסמן של העכבר אבל לא רואים מסך אחריי זה מה הסיבה שזה קורה האם הספק חלש?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

ניסית לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

כעיקרון הכרטיס הקודם עבד לי עם ההגדרות האלה ה-9250 ואת הציפסט של VIA התקנתי את העידכון של הפרו האם כדאי להתקין את ה4IN1?

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הדרייבר של הציפסט הקודם וניסיתי להתקין את ה-4IN1 ושאני לוחץ SETUP הוא רושם לי שהוא לא תומך ב16 BIT ויש סגור והתעלם עשיתי התעלם וזה לא עזר אז הורדתי את הדרייבר הכי חדש שלהם VIA HyperionPro Driver Package הוא יצא בתאריך 11\25 2005 ורשום שהוא מתאים לכל VIA ציפסט אבל ממולץ יותר למחשבים החדשים שהתקנתי את זה אז הכול עבר חלק האם זה אומר שזה בסדר? וניסיתי לשנות את הAGP למהירות 2 שאני עושה ריסטרט מראים עכבר ואז שומעים צליל שהוא נכנס לווינדוס המסך פועל ולא רואים כלום ממה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולמה ב-9250 זה לא עשה בעיות? האם הספק שלי חלש? אם כן איזה ספק אני צריך

פורסם

הספק שלך גנרי והוא חלש, כרטיסים שדורשים חיבור כח בד"כ צריכים ספקים נורמלים.

עדיף שתשים ספק של חברה נורמלית עם הספק אמיתי ולא ספק עם הספק שנקבע ע"י מדבקה שהודבקה עליו. אתה יכול לקנות ספק של HEC 300W ב 160-170 ש"ח והוא יעשה לך את העבודה יופי.

דבר שני הלוח שלך קצת חלש בשביל הכרטיס הזה, ודוע שיש לצ'יפסטים מסוימים של VIA בעיות עם כרטיסי מסך מסוימים (אני יודע את זה מניסיון מר מאוד) ותגיד תודה שהכרטיס עובד לך בכלל על הלוח הזה ובכלל מה גם שאי אפשר להשוות אותו ל 9250 , ה 9250 הוא בעל טכנולוגיה ישנה יותר בהרבה ואיטי יותר ומתאים לכל מחשב מפנטיום 2 ומעלה, וגם למחשב שלך את הרדאון 9500 עדיף לשים על איזה פנטיום 4 או אם כבר פנטיום 3 אז לוח עם צ'יפסט של אינטל 815 לסוגיו.

פורסם
  • מחבר

אם אני ישים ספק חזק יותר של חברה מוכרת למשל HEC הוא יעשה את העבודה? ואיפה אני יכול לקנות אותו באזור המרכז? האם זה בטוח ספק עושה לי את הבעיה

פורסם
  • מחבר

בדקתי ספקים והציעו לי את חברת Thermaltake רציתי לדעת האם הספק הזה טוב? וכמה וואט אני צריך בשביל להחזיק את המערכת שלי? ואיך אני יכול לדעת שבוודאות הספק עושה לי את הבעית?

פורסם

כשהתקנת את R9500 האם 4IN1 היו מותקנים?

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי את הדרייבר הכי חדש של VIA שזה הפרו שהוא יצא לפניי שבועיים ה4IN1 לא מתקין לי שאני לוחץ SETUP הוא אומר שיש בעיה עם ווינדוס 16 ביט משהו כזה ואז הוא רושם סגור או התעלם ואז הוא יוצא לדעתך זה העידכון של הציפסט?

פורסם

אני לא בטוח שספק זה הצרה שלך עכשיו אלא אם אתה מדליק את המחשב ומקבל הודעה באמצע המסך באדום שלא חובר המתח לכרטיס מסך

אני מפעיל ריידיון 9500 פרו באוברקלוק (באוברק' כבר מעל שנה) ובחצי שנה האחרונה הוא עובד עם ספק של 230 וואט במארז מוקטן...

והמחשב.. וואלה יציב ולא עושה בעיות!

אני מציע אולי שתיכנס במצב בטוח תמחוק את הדרייברים של VIA ואת הדרייברים לכרטיס מסך אם נשאר משהו

תעדכן את הדרייברים ללוח אחרי זה תשים את הדרייברים של ATI אבל תוריד את אלה עם הלוח בקרה הרגיל (CONTROL PANEL)

איזה ווינדוס מותקן?

פורסם
  • מחבר

מותקן ווינדוס XP על המחשב הבעיה היחידה שלי היא ברגע שאני מעביר לAGPX2 המחשב עולה לווינדוס אבל לא עולה תמונה איזה דרייבר אתה משתמש?

פורסם

ה4IN1 הוא דרייבר של צ'יפסט VIA (בקר הIDE, ץAGP ושאר ירקות).

שמתי לב שבכדי כרטיסי AGP יעבדו כמו שצריך בלוחות מבוססים SIS\VIA מומלץ מאוד להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט.

לא התקנתי את הדרייבר הכי חדש של VIA שזה הפרו שהוא יצא לפניי שבועיים ה4IN1 לא מתקין לי שאני לוחץ SETUP הוא אומר שיש בעיה עם ווינדוס 16 ביט משהו כזה ואז הוא רושם סגור או התעלם ואז הוא יוצא לדעתך זה העידכון של הציפסט?

תנסה להוריד שוב, נראה שהקובץ שאתה מנסה להפעיל פגום.

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070

פורסם
  • מחבר

איזה מהם להוריד יש שם 3 דרייברים מה הכי כדאי?

פורסם

תנסה את 4.43

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים