פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר מצטער על ההקפצה התקנתי דרייברים קודמים של ATI וזה לא עזר התקנתי גם את הדרייברים של אומגה וזה לא עזר המחשב עובד בסדר גמור שזה על AGPX1 וברגע שאני מנסה לAGPX2 הוא בא להכנס לווינדוס הוא מראה את הסמן של העכבר אבל לא רואים מסך אחריי זה מה הסיבה שזה קורה האם הספק חלש?תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר כעיקרון הכרטיס הקודם עבד לי עם ההגדרות האלה ה-9250 ואת הציפסט של VIA התקנתי את העידכון של הפרו האם כדאי להתקין את ה4IN1?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר מחקתי את הדרייבר של הציפסט הקודם וניסיתי להתקין את ה-4IN1 ושאני לוחץ SETUP הוא רושם לי שהוא לא תומך ב16 BIT ויש סגור והתעלם עשיתי התעלם וזה לא עזר אז הורדתי את הדרייבר הכי חדש שלהם VIA HyperionPro Driver Package הוא יצא בתאריך 11\25 2005 ורשום שהוא מתאים לכל VIA ציפסט אבל ממולץ יותר למחשבים החדשים שהתקנתי את זה אז הכול עבר חלק האם זה אומר שזה בסדר? וניסיתי לשנות את הAGP למהירות 2 שאני עושה ריסטרט מראים עכבר ואז שומעים צליל שהוא נכנס לווינדוס המסך פועל ולא רואים כלום ממה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולמה ב-9250 זה לא עשה בעיות? האם הספק שלי חלש? אם כן איזה ספק אני צריך
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הספק שלך גנרי והוא חלש, כרטיסים שדורשים חיבור כח בד"כ צריכים ספקים נורמלים. עדיף שתשים ספק של חברה נורמלית עם הספק אמיתי ולא ספק עם הספק שנקבע ע"י מדבקה שהודבקה עליו. אתה יכול לקנות ספק של HEC 300W ב 160-170 ש"ח והוא יעשה לך את העבודה יופי.דבר שני הלוח שלך קצת חלש בשביל הכרטיס הזה, ודוע שיש לצ'יפסטים מסוימים של VIA בעיות עם כרטיסי מסך מסוימים (אני יודע את זה מניסיון מר מאוד) ותגיד תודה שהכרטיס עובד לך בכלל על הלוח הזה ובכלל מה גם שאי אפשר להשוות אותו ל 9250 , ה 9250 הוא בעל טכנולוגיה ישנה יותר בהרבה ואיטי יותר ומתאים לכל מחשב מפנטיום 2 ומעלה, וגם למחשב שלך את הרדאון 9500 עדיף לשים על איזה פנטיום 4 או אם כבר פנטיום 3 אז לוח עם צ'יפסט של אינטל 815 לסוגיו.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר אם אני ישים ספק חזק יותר של חברה מוכרת למשל HEC הוא יעשה את העבודה? ואיפה אני יכול לקנות אותו באזור המרכז? האם זה בטוח ספק עושה לי את הבעיה
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר בדקתי ספקים והציעו לי את חברת Thermaltake רציתי לדעת האם הספק הזה טוב? וכמה וואט אני צריך בשביל להחזיק את המערכת שלי? ואיך אני יכול לדעת שבוודאות הספק עושה לי את הבעית?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר לא התקנתי את הדרייבר הכי חדש של VIA שזה הפרו שהוא יצא לפניי שבועיים ה4IN1 לא מתקין לי שאני לוחץ SETUP הוא אומר שיש בעיה עם ווינדוס 16 ביט משהו כזה ואז הוא רושם סגור או התעלם ואז הוא יוצא לדעתך זה העידכון של הציפסט?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אני לא בטוח שספק זה הצרה שלך עכשיו אלא אם אתה מדליק את המחשב ומקבל הודעה באמצע המסך באדום שלא חובר המתח לכרטיס מסך אני מפעיל ריידיון 9500 פרו באוברקלוק (באוברק' כבר מעל שנה) ובחצי שנה האחרונה הוא עובד עם ספק של 230 וואט במארז מוקטן...והמחשב.. וואלה יציב ולא עושה בעיות!אני מציע אולי שתיכנס במצב בטוח תמחוק את הדרייברים של VIA ואת הדרייברים לכרטיס מסך אם נשאר משהותעדכן את הדרייברים ללוח אחרי זה תשים את הדרייברים של ATI אבל תוריד את אלה עם הלוח בקרה הרגיל (CONTROL PANEL) איזה ווינדוס מותקן?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר מותקן ווינדוס XP על המחשב הבעיה היחידה שלי היא ברגע שאני מעביר לAGPX2 המחשב עולה לווינדוס אבל לא עולה תמונה איזה דרייבר אתה משתמש?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ה4IN1 הוא דרייבר של צ'יפסט VIA (בקר הIDE, ץAGP ושאר ירקות).שמתי לב שבכדי כרטיסי AGP יעבדו כמו שצריך בלוחות מבוססים SIS\VIA מומלץ מאוד להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט.לא התקנתי את הדרייבר הכי חדש של VIA שזה הפרו שהוא יצא לפניי שבועיים ה4IN1 לא מתקין לי שאני לוחץ SETUP הוא אומר שיש בעיה עם ווינדוס 16 ביט משהו כזה ואז הוא רושם סגור או התעלם ואז הוא יוצא לדעתך זה העידכון של הציפסט?תנסה להוריד שוב, נראה שהקובץ שאתה מנסה להפעיל פגום.http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.