פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים למה זה קשור לפורום תוכנה ולא תמיכה טכנית או WINDOWS ? איזה מחשב זה ? גם ככה היום כבר אין DRIVERS חדשים נורמלים ל 98 יותר...ולא הבנתי גם על איזה הבדל אתה מדבר על DXDIAG
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר ישנו הבדל גדול בתזוזת אובייקטים בין WINDOWS XP לWINDOWS 98 אם תטרח לבדוק ולהשוות אז תראה גם במבחן הDIRECTX את ההבדל בתזוזת הקוביה שנעה הרבה יותר מהר וחלק בWINDOWS 98 לעומת WINDOWS XP זה משהו בתוכנה של WINDOWS 98 שאין אותו ב WINDOWS XP .אני אחד מבין מעטים שעלו על זה לאחר מבחנים רבים בכל רזולוציה אפשרית על כל ריענון תצוגה בכל פילטר אפשרי ראיתי את ההבדלים .וזה לא קשור לכך שיש יותר קבצים בWINDOWS XP ולכן זה כביכול דורש יותר זיכרון כי ההאטה אינה נובעת מבעית חוסר זיכרון או משהו כזה אלא זה פשוט משהו בבסיס התוכנה ובאיך שהיא בנויה לעומת WINDOWS 98 דרך אגב 3DMARK אינה קשורה לנושא והיא אינה מהווה מדד אמיתי לבעיה הזאת למרות שבחלק מהמבחנים אצלי 3DMARK קיבלה ציון גבוהה יותר בWINDOWS 98 לעומת XP וההיפך בדיוק על אותם הגדרות וריענון תצוגה.
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים נסה את זה:Windows 98 w/1024MB will work if you limit the vchache to 512MB maximum. Enter this in the system.ini file under [vcache]maxfilecache=512000 ויש לך גם DRIVERS הכי חדשים ל 98 לכל הדברים האחרים ?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר לא הבנתי בדיוק למה הבאת את הציטוט ? בשביל שאני יעשה את זה וישנה ב SYSTEM את ה VCACH ל512 MAXFILE=512000 אני אמור לעשות את זה בעצמי או שבאת להראות לי בסה"כ ש WINDOWS 98 לא עובד עם יותר מ512 זיכרון? סליחה על הבורות ועל שלא הבנתי את הציטוט שלך .ודרך אגב לגבי השאלה שלך התשובה היא :כן. יש לי דרייברים מעודכנים וחדשים להכל : גם לכרטיס מסך FORCWARE 81.95 הכי חדשים וגם לAUDIGY 2 ZS. דרייברים יש השאלה היא אם הם באמת מתאימים למוצרים והחברות לא עושות אותם סתם בחוואה ל98 על מנת לספק תמיכה מינימלית לאנשים שעדיין ברשותם WINDOWS 98 אבל כעיקרון הם לא:WHQL CERTIFIED
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים כן הוא התכוון שתעשה את זה ידניתאבל רק אם יש לך גיגה זכרון על המחשב בוא מותקן wim98
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים רשום לך!אם אתה יודע אנגלית...קיצור תעשה חיפוש על קובץ system.iniתפתח אותובפנים יש שורה:[vcache]תחת השורה תרשום:maxfilecache=512000שמורריסטרט
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר אה הבנתי איך כדאי לי לעשות את החיפוש דרך:start:run:system.ini או ש דרך search for files and folders? ואז פשוט לשנות את ה REGISTRY של זה?או שלחפש את זה ב-regedit ?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים אה הבנתי רק שכדאי לי לעשות את החיפוש דרך:start:run:system.ini או ש דרך search for files and folders? ואז פשוט לשנות את ה REGISTRY של זה?או שלחפש את זה ב-regedit ?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר עשיתי את זה רק שתחת הvcache מופיעים לי 3 אז לשנות רק את ה MAXFILECACHE ואז לשמור? וזה גם בדפדפן רגיל אז זה אמור לעשות את השינוי? יו אתה גדול parpar עשיתי את זה וזה המהיר לי מאוד את המחשב השני גם . יש איזה דרך לעשות את גם בXP? כי ניסיתי ואין לי את זה ברשימה לפי start:run:system.ini
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.