עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משטרת ההגירה - גסטאפו - מי בעד פיזור הגוף הזה

האם אתה בעד פיזור הגוף הפאשיסטי הנקרא משטרת ההגירה, לאלתר? 1,230 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד פיזור הגוף הפאשיסטי הנקרא משטרת ההגירה, לאלתר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בעקבות התוכנית של עמנואל רוזן בערוץ 10 (ברח לי השם שלה... אולי "זה הזמן"?) ששודרה היום, שבה הראו את דרכיה המסריחות של משטרת ההגירה, אשר חוטפת אנשים ברחוב בגלל הלשנה או מתפרצת לבתים של אזרחים עם צווים מזוייפים, הגעתי למסקנה שזה בושה לקרוא לגוף הזה "משטרה".

הגוף הזה, שכל כולו נועד בשביל גירוש אנשים מהמדינה, מתנהג בדיוק כמו הגסטאפו הזכור לשמצה של הנאצים או של המשטרות החשאיות האחרות של המשטרים הטוטאליטרים השונים...

אני בעד פיזור הגוף הזה, שלא מתאים בשום קנה מידה למדינה שרואה את עצמה כדמוקרטית, לאלתר. והקמת גוף אלטרנטיבי לטיפול בבעית העובדים הזרים הלא חוקיים, אבל בשום פנים ואופן שלא יחזרו לשיטה הנאצית הזאת...

מי בעד או נגד? שיביע את דעתו לכאן או לכאן.

נ.ב.

מי שמכיר אותי יודע שאני נמנע כמעט בכל מצב להשוות משהו לנאצים, אבל פה ההשוואה מתבקשת, הכרחית, ובלתי נמעת.

פורסם

אני יותר דואגת לשוטרים-בהמות שנותנים יחס כזה לאזרחים, או שלא נותנים יחס בכלל.

לדעתי, זאת היתה בחירתם של אותם עובדים זרים לבוא לכאן ללא אישור שהייה חוקי והם צריכים לקחת בחשבון שדברים מסוג כזה או אחר יכולים לקרות. רוצה משטרה גסטאפו? בוא לגרמניה - הם עושים את זה שם גם לאזרחים בכיף - מספיק שמישהו ימציא עליך שיש לך עציץ חשיש בבית והם יזיינו לך את הצורה במעצר - המשטרה שלנו עודנה הומאנית.

הבעיה היא עם אותם עובדים זרים שמובאים לכאן במרמה ע"י קבלנים/קאפואים ישראלים ונשארים ללא מגן. אבל מה אני יודעת? עניי עירך קודם.

פורסם
  • מחבר

ואני הראשון שאגיד "עניי עירך קודמים", אבל זה לא קשור במקרה הזה,

המשטרה הזאת מזייפת צווי חיפוש על ימין ועל שמאל, על בסיס הלשנות חוטפת אנשים ברחוב שהם לאו דווקא עובדים זרים, אלא אזרחים לכל דבר ועניין.

ואפילו אם זה קרה פעם אחת (כי הביאו שם דוגמא אחת, מי יודע כמה עוד יש/היו/יהיו) זה כבר יותר מידי...

וואלה, במילה אחת אני לא אזכיר פה עובדים זרים, אלא אזרחים.

את יודעת מה, אולי בגרמניה מחפשים אנשים,

אבל המשטרה, משטרת ההגירה, הפכה לגוף שפשוט עושה מה שבראש שלו, וזה בלתי נסבל.

פורסם

לא שמעתי, לא ראיתי, לא ידעתי. איך הם יכולים לחטוף אזרחים? זה נשמע הזוי לגרמי. קרה לי כמה פעמים ששוטר ממשטרת ההגירה עצר א-ו-ת-י וביקש ממני תעודות מזהות. אישית נעלבתי פחד, אבל הצגתי ת"ז או מסמך מזהה אחר והם עזבו אותי לנפשי.

פורסם

ארגון ביזיוני ביותר.שמעתי עוד סיפורים לפני התוכנית אצת זהבי ברדיו.פשוט גועל נפש.זה טוב שנלחמים בתופעת העובדים ללא רישיון,אבל יש דרך וצורה.

פורסם

אני אישית הייתי עד איך משטרת ההגירה תופסת פועלים (מהגרים בלתי חוקיים, לא מדובר בפועלים ערבים), עם הרבה דם וצלעות שבורות (ושלא נדבר על היחס).

פורסם

ארגון ביזיוני ביותר.שמעתי עוד סיפורים לפני התוכנית אצת זהבי ברדיו.פשוט גועל נפש.זה טוב שנלחמים בתופעת העובדים ללא רישיון,אבל יש דרך וצורה.

בדיוק.

אני מתנגד לפירוק משטרת ההגירה, אבל צריך להציב להם גבולות.

פורסם

תחשבו שכל אחד "שבורח" לכאן ונהיה עובד בלתי חוקי גורם לעוד מובטל במדינה.

ולא קשור אבל... מה הקטע של "הסר הצבעה" אה טוב אני יצביע.. יראה תוצאות.. לא מתאים רוצה להיות עם הרוב בוא נבטל? :nixweiss:

פורסם

תחשבו שכל אחד "שבורח" לכאן ונהיה עובד בלתי חוקי גורם לעוד מובטל במדינה.

ולא קשור אבל... מה הקטע של "הסר הצבעה" אה טוב אני יצביע.. יראה תוצאות.. לא מתאים רוצה להיות עם הרוב בוא נבטל?  :nixweiss:

אל תהיה תמים אתה באמת חושב שישראלי ייהיה מוכן לעבוד במקום תילאנדי??

פורסם

כן.... אני מכיר הרבה כאלה.... וכם אלה שלא מוכנים לא מוכנים לעבוד עבודה כזאת קשה ולקבל משכורת מינימום.. אבל כשלא יהיו עובדים זרים אז... לא תהיה ברירה להעלות את המשכורות ואז יעבדו ישראלים... נכון??????

פורסם

יש ת'ראד שלם וארוך על מה יקרה אם יעלו את המשכורות... ואתה יודע מה, עם כל הרצון, לא תמצא מספיק ישראלים שיעשו עשירית מהעבודה של התאילנדים, בלי להתחשב במשכורת.

כמה ישראלים אתה חושב יהיו מוכנים לעבוד פול טיים בחקלאות או בבניין?

פורסם

אכן, המושג עבודה עברית עבר לו מן העולם.

פורסם

החזיק איזה מאה שנה -מכובד ביותר

ולא היה תוכנית של הממשלה בשם עבודה עברית(אם אני לא טועה זה היה בקשר למובטלים)

פורסם

לא פירוק אלה שינוי תפיסה, שינוי באמצעי האכיפה , ושינוי בכח המופרז ובמשאבים שמשקיעים במשטרת ההגירה במקום במשטרת הפשע...

פורסם

כבר הרבה זמן שאני רואה כיצד משטרת ההגירה משפילה אנשים, לפני שהם "שוהים לא חוקיים" - הם קודם כל בני אדם.

לפחות להתייחס אליהם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.