פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים כמובן שזה שבספק יוציא אוויר....ולסירקולציה מינמלית אחד בקידמת המארז שיכניסאחד בחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר..
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים הזה שבספק מוציא ובשניים האחרים לא משנה מי מוציא מי מכניס כל עוד אחד מכניס אחד מוציאואם יש לך אפשרות תשים אחד בדלת
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים זה כן משנה מי מוציא ומי מכניס..כי זה שבקידמת המארז מכניס אוויר טרי/קר כי הוא ממוקם בתחתית של המארז..וזה בחלק האחורי שיוציא אוויר כי הוא נמצא יותר למעלה..(אוויר חם עולה..) וגם הוא ממוקם +- ליד המאוורר של המעבד..
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים 1. איך אתה יודע שהוא יותר גבוה מהקידמי? אצלי הוא לא..2. נו בידיום אם הוא ליד המעבד הוא יכול להכניס לו אוויר חדש וקר מבחוץ
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים כי כול מארז נורמלי בנוי ככה שהמאוורר האחורי הוא בחלק העליון שלו..(הגיון פשוט..)ואם הוא יכניס אוויר זה יפגע לו בסירקולציה של המארז כי המאוורר של המעבד מוציא אוויר חםובמקום "לשאוב" אתה אוויר הזה הוא פשוט "מעיף" אותו לצד השני של המארז...
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים במאוורר של הספק אתה לא נוגע (!).המאוורר שמתחתיו תמיד אמור להוציא אויר , כי באזור הזה מצטבר חום שיש להוציא.עכשיו תסתכל בחלקו הקדמי של המארז (מבפנים) ואם תראה מאוורר , אז הוא אמור להכניס אויר אל תוך המארז (במחוץ לבפנים) משום שזה כביכול אויר "חדש" בטמפ' החדר שיחליף את האויר ה"ישן" בטמפ' המארז (שכמובן יוצא דרך המאוורר האחורי).
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים 1. איך אתה יודע שהוא יותר גבוה מהקידמי? אצלי הוא לא..2. נו בידיום אם הוא ליד המעבד הוא יכול להכניס לו אוויר חדש וקר מבחוץאם אחורי יכניס, תיווצר חממה בתוך המארז והטמפ' רק תעלה. במקרה כזה צריך מאוורר בגג המארז שיוציא אויר חם.
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אם אחורי יכניס, תיווצר חממה בתוך המארז והטמפ' רק תעלה. במקרה כזה צריך מאוורר בגג המארז שיוציא אויר חם.אז שיעשה מה שאני עשיתי... 1 מכניס מקדימה 1 מכניס מאחורה והמארז בלי דלת...הכי שווה
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אז שיעשה מה שאני עשיתי... 1 מכניס מקדימה 1 מכניס מאחורה והמארז בלי דלת...הכי שווהאם בלי דלת, אז כל הקטע של הסירקולציה לא תקף פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.