פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים בין ה-31 באוקטובר ל-7 בנובמבר הייתי בפולין במסגרת משלחת לפולין מטעם בית הספר. התמונות הכי יפות לטעמי יצאו בפלנטה אושויץ. גדר פנימית בתוך אושויץ-בירקנאו (אושויץ 2, מחנה ההשמדה) המפרידה בין המחנה כולו לחלק שבו שהו הנשים. הגדר הכפולה המקיפה את אושויץ 1 (מחנה העבודה) לתמונות נוספות: g.izikd.net
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מ-ע-ו-ל-ה , הייתי שולח אותן לתחרות צילום במקומךאיזה מצלמה? זה פרח שצמח שם או שאתה הנחת אותו?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר בסה"כ Canon A80, ותודה רבה על המחמאות.לא, זה לא צמח שם, חבר השב את תשומת ליבי לפרח שהיה תקוע בגדר.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים זה לא משנה איזו מצלמה זאת הייתה בסה"כ. מה שחשוב זה מה שעשית איתה, עד כמה שאני לא אוהב להגיב לכאלה תמונות אני חייב להגיד שהתמונות ממש יפות ונראות מקצועיות, באמת שווה לנסות לשלוח אותן לתחרות, במיוחד את הראשונה, יש בה משהו אומנותי... קבל ח"ח על הביצוע, המשך כך
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים 2 התמונות מדהימות, שתיהן מצליחות להעביר בצורה מאוד עמוקה וחזקה את עוצמת המקום.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר למרות שלרוב התמונות שלי היה יותר אופי תעודי, כנראה שהצלחתי להוציא משהו מיוחד בכל"ז.באמת שווה לנסות לשלוח אותן לתחרות, במיוחד את הראשונה, יש בה משהו אומנותי... לאן אפשר לשלוח?תודה על התגובות.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אני לא אוכל לענות לך על זה כי אין לי ניסיון עם תחרויות, אבל אני בטוח שיש פה כמה שיודעים... שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים 2 התמונות מדהימות, שתיהן מצליחות להעביר בצורה מאוד עמוקה וחזקה את עוצמת המקום.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים 2 התמונות מדהימות, שתיהן מצליחות להעביר בצורה מאוד עמוקה וחזקה את עוצמת המקום. בדיוק.. מדהים.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=215&a=14272&c=1558&sc=0&ssc=0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.