עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור מים\אוויר

Featured Replies

פורסם

ידעתי שאיזה "גאון" יחליט לחלוק עלי.

בנושאים האלו TT היא חברה גרועה,בספקים היא גובלת בג'נריות,מערכות המים שלה יקרות וחלשות,והמארזים שלהם לא משתווים למארזים אחרים במחיר שלהם...

אתה צודק אני גאון!

ואני מודה שבספקים היא כמו "סנשיין" אבל בכל השאר היא מצויינת

פורסם

לא קלטת את המסר,יש לה מארז אחד שנותן תמורה לכסף שלו(הסווינג) כל השאר באיכות ירודה ביחס למחיר עם הרבה בעיות והמחיר בשמיים בגלל שכתוב טרמלטייק על המארז.

לגבי קירורי מיים,תן לי קירור מיים אחד שיש לה שהוא טוב.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לקנות את ה Hyper 6+ \ Big Typoon ואת הסווינג במקום המארז המסריח שיש לי עכשיו בשביל לקבל תוצאות טובות ?

פורסם

^^^^

אתה לא חייב לקנות מארז אחר...אתה יכול לסדר סירקולציה בנוכחי...אבל אם אתה נעול גם על מארז אז יאפ.

תוותר על הhyper6+ הוא נותן ביצועיים חלשים יותר מהטייםון ועולה יותר.

:lol: עזוב אתה משפיל את עצמך...

פורסם

^^^^

אתה לא חייב לקנות מארז אחר...אתה יכול לסדר סירקולציה בנוכחי...אבל אם אתה נעול גם על מארז אז יאפ.

תוותר על הhyper6+ הוא נותן ביצועיים חלשים יותר מהטייםון ועולה יותר. :lol: עזוב אתה משפיל את עצמך...

הם נותנים בידיוק אותם ביצועים

פורסם

לא הם לא.

ואתה אומר את זה כדי לא לצאת פרייאר.

פורסם

נוטה להסכים עם כל מילה ש DOMIEL אמר.

TT מזמן לא חברה משתלמת מבחינת מארזים... הם בנו לעצמם שם שלרוב כל ה NOOBS מאמצים וקונים... אם יש למישהו קצת שכל הוא יקנה דברים הרבה יותר איכותיים ויותר זולים.

פורסם

יש ויש

יש לי לא מעט מוצרים של TT,ואף מארז

לרוב אני מרוצה מאוד מהמוצרים

ספקים - לא בדקתי, אבל אין להם שם טוב

לכל חברה יש את היתרונות שלה

ואין ספק שהBT הוא קלף חזק אצלהם

פורסם
  • מחבר

טוב נחמד מאוד שאנשים אוהבים לריב .. באמת זה די משעשע .. אבל עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

קירור מים אמרתם לא לקנות - סבבה לא קונה.

קירור אוויר BT או Hyper 6 ? האם הוא שווה את ההפרש של ה 50 ש"ח ?

מארז - יש לי חיקוי של ריידמקס קוברה עם 2 מקומות מקדימה ל 80 מ"מ, מאורר בחלון של 80 מ"מ, ומאוורר אחורי של 120.

לפי מה שהבנתי הזרימת אוויר בריידמקס די עלובה (מכאן שבחיקויים שלה לא תהייה טובה יותר ואף תהייה גרועה מהמקורי). אז שווה להשקיע את הכסף ולקנות את הסווינג? או שבכלל יש מארז אחר שיותר טוב בתקציב ה 450-500 ש"ח ?

יאללה תתחילו בדיון :)

פורסם

נוטה להסכים עם כל מילה ש DOMIEL אמר.

TT מזמן לא חברה משתלמת מבחינת מארזים... הם בנו לעצמם שם שלרוב כל ה NOOBS מאמצים וקונים... אם יש למישהו קצת שכל הוא יקנה דברים הרבה יותר איכותיים ויותר זולים.

לעומת זאת - המאווררים שלהם טובים? אם לא אז על מי תמליץ? (שאלה של נוב אני מודה :-X)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים