פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מה עדיף? לקנות קירור מים ב 500 + או להשעיק בקירור אוויר ?ממה אני אקבל את התוצאה הטובה ביותר?(מה אתם אומרים על ה BIG WATER של TT ?)
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים עאתה רוצה קירור רק למעבד? או גם לכ.מסך ? בכלל אם אתה לא מתכוון לעשות OC מים זה סתם ביזבוז
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר אם יהיה קירור טוב אז אוברקלוק זה אופציה שאני לא אדלג עליה .. איזה קירור מים יש בסביבות המחיר הזה ?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר אתה אומר עדיף לי ללכת על קירור אוויר וזהו ?האוברקלוק שאני אעשה זה לא כזה מטורף .. להרים את הFSB משהו כמו 30 מגה הרץ..(אוליי קצת יותר חח בהנחה שאני אוכל..)
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר סבבה תודה ..התכוונתי בהתחלה ללכת על קירור אוויר אבל אמרתי אולי אני אקנה קירור מים ..יותר שקט ובלה בלה בלה ..אני גם חושב שהמארז שלי די מסכן ..הזרימת אוויר שלו די נכה .. איך ה SOPRANO ? שווה ת'כסף ?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים ^^^^ תן קישור וגם אם אתה עושה OC יש קירורי אוויר שיותר חזקים מהביג וואטר (כמו שלי )
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תתרחק מTT שזה מגיע לרוב המארזים (לא הסווינג),כל הספקים שלהם,וכל קירור המים שלהם.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים תתרחק מTT שזה מגיע לרוב המארזים (לא הסווינג),כל הספקים שלהם,וכל קירור המים שלהם.TT זה חברה טובה על מה אתה מדבר?וה SOPRANO נחמד מאוד, גם אני רוצה לקנות כזה...חחח.. אתה יודע שאתה צריך מפתח כדי לפתוח את הדלת שלו?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים ידעתי שאיזה "גאון" יחליט לחלוק עלי.בנושאים האלו TT היא חברה גרועה,בספקים היא גובלת בג'נריות,מערכות המים שלה יקרות וחלשות,והמארזים שלהם לא משתווים למארזים אחרים במחיר שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.