פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים לחבר שלי הלך כונן קשיח.הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן.עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H)איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אין אפשרות קלה להחליף את האות של הכונן הראשי האפשרות הכי פשוטה היא לנתק מהמחשב את כל הכוננים חוץ מזה שעליו מתקינים את מערכת ההפעלה ולהתקין מחדשאחרי ההתקנה להוסיף את הכוננים האחרים
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר אבל התקנתי על כונן שכבר היה במערכת, אחרי שהעתקתי עליו את ההתקנה הקודמת...יש אולי דרך לשנות את זה?לא רוצה להתקין מחדש הכל...
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אפשר לשנות ע"י תוכנות כמו PARTITIONMAGIC וACRONIS DISK DIRECTORהתוכנה גם עוברת על קבצי מערכת ההפעלה והREGISTRY ומשנה את הכוננים בהתאם.אבל...אני חייב לציין שלא ניסיתי אף פעם לשנות את הכונן של מערכת ההפעלה ולא יכול להעיד ממקור ראשוןרק ראיתי שהאפשרות קיימת(וכן, אני מדבר על הכונן של מערכת ההפעלה)
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אפשר לשנות ע"י תוכנות כמו PARTITIONMAGIC וACRONIS DISK DIRECTORהתוכנה גם עוברת על קבצי מערכת ההפעלה והREGISTRY ומשנה את הכוננים בהתאם.אבל...אני חייב לציין שלא ניסיתי אף פעם לשנות את הכונן של מערכת ההפעלה ולא יכול להעיד ממקור ראשוןרק ראיתי שהאפשרות קיימת(וכן, אני מדבר על הכונן של מערכת ההפעלה)גם הם מזהירים (ראה תמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר תודה לכולם! פרטישן מגיק הצליח לשנות את אות הכונן! ועכשיו המחשב לא עולה נתקין מחדש...
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אצלי הצלתי לשנות דרך הWINDOWS איפשהו בלי פירמוט.. כל אחד והמזל שלו...> עכשיו המחשב לא עולה
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים ^ קצת איחרת הייתי אומר חחח צודק לאנשים אין סובלנות להמתין שאני יגיע [move](ציניות)[/move]
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים חחח צודק לאנשים אין סובלנות להמתין שאני יגיע [move](ציניות)[/move] אבל עכשיו הוא יכול להכניס את הדיסק ולמפרט זה לא שכל המחשב לא עולה רק בO.S נכון? יש מצב שבגלל דבר כזה למשל לעשות משהו שגוי אם ההגדרות של הרגסטרי בWINDOWS יגרום לכול המחשב לא לעלות?
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אבל עכשיו הוא יכול להכניס את הדיסק ולמפרט זה לא שכל המחשב לא עולה רק בO.S נכון?יש מצב שבגלל דבר כזה למשל לעשות משהו שגוי אם ההגדרות של הרגסטרי בWINDOWS יגרום לכול המחשב לא לעלות?1.הוא צריך לעשות FDISK /MBR וזה פותר את הבעיה2.משהו שגוי בregistry גורם בעיה לתוכנה המסויימת שנגעת בהגדרות שלה,הregistry הוא לב המערכת , נגיע לא נכונה ואתה תיראה את הפס של הwimdows זז מימין לשמאל ללא הפסקה ורק reapair \ שחזור או התקנה מחדש תעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.