עבור לתוכן

צריך קצת יותר איכות סאונד ממה שיש לי..\:

Featured Replies

פורסם

כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב

Creative SB Live!

רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא

יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52

באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד]

וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר

[מן רעש סטטי ביחד עם השיר]

בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי

באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים

ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\:

התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\:

בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף

אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית]

חשבתי אולי לקנות מגבר יד שנייה מחנות או משהו באיזה 1000 + אוזניות בעוד איזה 200-300 + כרטיס קול בעוד 200-300 ש"ח [אני מדבר על הכל או על הרוב יד שנייה כך שאני אוכל לקנות משהו איכותי יותר במחיר זול יותר, את המקור אני אשמע בחנות ואז אתחיל לחפש יד שנייה]

בקיצור אם אפשר תמליצו לי על הכי טוב שיכול להדחק לי בתקציב..\:

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

קנה כרטיס קול של creative audigy value ב- 300 שקל.

יש לך כמה סוגי רמקולים שאתה יכול לקנות. השאלה אם אתה רוצה מערכת 2.1 או 5.1.

פורסם

אם אתה גיימר ומשחק הרבה משחקי מחשב אז אין לך ממש בררה אלא ללכת על הAUDIGY 2 למינהם.. בקשר לאוזניות + מגבר השאלה היא כמה אתה מוכן לחפש.. אם אתה מוכן להזמין מאיביי אתה יכול להוציא משהו ממש איכותי! תנסה למצוא Beyerdynamic DT880 או audio-technica ATH A900 או סנהייזר HD580 (שאני פחות אוהב אותם.. אבל זה עניין של טעם) או GRADO SR-225, אני דיי בטוח שיש עוד שכדאי לך להסתכל עלייהם בטווח מחירים הזה, תחכה שאנטולי או THE FOX יגיבו בנושא.. בקשר למגבר אני לא יגיד כי יש אנשים שמבינים יותר ממני בקטע הזה, בהצלחה!

**עריכה**

עכשיו אני רואה שחילקת את ה1500 ל 300 אוזניות- 1000 מגבר ו300 כרטיס קול

חילוק יותר נכון יהיה 300 לכרטיס קול (יד שניה)

500 למגבר אוזניות ועוד 700-800 לאוזניות

פורסם
  • מחבר

מגבר אני מתכוון רסיבר

או שעדיף פשוט מגבר?

700-800 לאוזניות?! זה לא "קצת" הרבה?

ואין לי אפשרות מאיביי לצערי..\:

אני לא גיימר אני בעיקר מוזיקה ולפעמים סרטים

אני אחכה לעוד תגובות אבל תודה בכל זאת לכל מי שכבר הגיב.. :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה צריך מערכת למוזיקה, הייתי מציע לך לקנות Audiophile 2496 משומש. כרטיס הקול הזה משומש אמור לעלות לך 450 שקלים לדעתי. אם לא תמצא תוכל לקחת אודיג'י 2ווליו שעולה פחות מ-300 שקלים ומכיל אותו ה-DAC כמו האודיג'י היקר יותר. לא אודיופילי במיוחד, אבל בהחלט טוב במחיר שכזה. כמו כן, לא יודע מה עם הווליו אבל אני מניח שכנ"ל גם לגביו, האודיג'י שהיה לי הצליח להניע את האוזניות מעולה. האוזניות ד"א הן A900 שצוינו פה כבר.

בשאר התקציב אני ממליץ לך לקנות אוזניות. לא יודע מה תמצא בארץ משומש, אבל תמיד יכול להיות שיצוץ משהו. מגבר אוזניות לא חובה בכלל עם האודיג'י, אבל מומלץ מאוד מאוד עם האודיופיל. הבעיה היא שמגבר טוב עולה כסף, ולא קצת. לכן אני ממליץ לבקש מחבר שיבנה לך מגבר DIY על פי סכימות ידועות ובדוקות. העלות לא אמור להגיע ל-200 שקלים למגבר שלם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם על מנת לבנות מגבר צריך רק ידע בהלחמה וקריאת סכמות אני יכול להכין לבד מה גם שחברים מאוד טובים שלי במגמת אלקטרוניקה אז יוכלו לעזור לי..[=

כן זה למוזיקה בעיקר המערכת.

אתה מכיר אולי מקום ייעודי שאוכל לחפש בו כרטיסי קול משומשים?

ובקשר לאוזניות באמת צריך להשקיע 1000 ש"ח רק על אוזניות?!

אין מצב למצוא יד שנייה או משהו באיזה 500? משהו אבל טוב?

ואם כן אז שוב...איפה אני יכול למצוא יד שנייה מישהו יודע?

ואשמח לקבל סכמה ידועה ובדוקה שאתה מדבר עליה לבניית מגבר DIY

פורסם

אוזניות ב-1000 שקל הן אולי יקרות לאחדים, אך זולות לאחרים. הכל שאלה של הרמה המבוקשת ועד כמה מוכנים להשקיע. מבחינת לוחות לכרטיס קול, כנס ל-www.act.co.il בבזאר (לוח יד שנייה) חפש כרטיס קול שיתאים. מבחינת סכמות, לאוזניות עם התנגדות נמוכה אני ממליץ על הפימטה או ה-PPA. אם תבחר אוזניות כמו ה-HD580 או אוזניות אחרות עם התנגדות גבוהה, אז לטעמי ה-CMOY יהיה עדיף מבחינת יחס עלות/ביצועים. מה גם שהאחרון הוא הקל ביותר לבנייה.

לסכימות של מגברים אתה מוזמן לפנות לאתר הבא: http://tangentsoft.net/audio/

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מקציב נניח 400-600 לאוזניות

אבל אני לא רוצה in-ear אלא אם אפשר כזה של מאחורי הראש [או שאין כאלה איכותיות?]

אז על איזה אוזניות אתם ממליצים לי?

פורסם

אוזניות מאחורי הראש ברמה גבוהה אין הרבה. אוזניות רציניות יש בעיקר full-size. בעיקרון בתקציב של 600 שקלים אפשר למצוא דברים מעולים בחו"ל, אבל בארץ קשה יותר. יד שנייה לא תמצא כמעט כלום, ככה שהאוזנייה שתיתן לך את הערך המקסימלי תהייה גראדו SR80 ב-530 שקלים. אבל! תשמע אותן בתצוגה לפני שתקנה. הן אוזניות מעולות אבל לא כל אחד אוהב את הצליל שלהן. אם לא תאהב, תפנה או אל KOSS או אל סנהייזר. שניהן מתומחרות בארץ בצורה פשוט מכפירה, עם זאת במידה והגראדו לא לטעמך, יהיה קצת קשה למצוא תחליפים עם צליל שונה במחיר הגון בארצנו.

Anatoli.

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי SR80 במחיר של 460 אם אתה מעוניין אני אעלה קישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים