פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אני עומד להחליף את המעבד הנוכחי בדותן, והבנתי שקירור כבד מדי - כמו הביג טייפון שיש לי עכשיו - עלול לרסק את הליבה, מכיוון שמעבדים ניידים לא מיוצרים עם מעטפת הגנה (IHS).השאלה שלי - האם קיימת דרך להתגבר על השבירות של הדותן מבלי להתפשר על קירור חלש?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים א.להירגע עם הסימני קריאה ושאלה. ב.כמו שזה שמעלי אמר -קירור מים. ג. לא חייבים קירור רציני במיוחד בשביל הדותן - הוא לא מתחמם כל כך. אבל, אם אתה בכל זאת רוצה משהו רציני אז יש את: Thermalright XP90 ששוקל 360 גרם בלי מאוורר. Thermalright XP120 ששוקל 370 גרם בלי מאוורר. Zalman CNPS9500 ששוקל 530 גרם (עם המאוורר עליו). שלושתם מעולים ואני אישית הייתי בוחר את הXP120 (כי פשוט יש לי אותו אז אני ממליץ )
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים לפי מה שאני יודע אין דותן 64BIT.לגבי הבלוקים, אני לא חושב שיש בלוק מיוחד לדותן, אבל בלוקים אוניברסליים שמתאימים לכל סוגי המעבדים אמורים להתאים גם לדותן.דוגמא לבלוק אוניברסלי: http://www.frozencpu.com/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים הדוגמא שנתת לא טובה אבל לא משנה.. הבנתי למה אתה מתכווןלדעתי אם היה קירור מים לדותן אז היינו רואים פרוייקטים בXS , HARD , VR ZONE וכו'
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר עזבו, אני לא בונה על יותר מקירור אוויר.ודותנים יכולים לעבוד גם על פסיבי דרך-אגב.אני מחפש קירור עם יחס ביצועים/משקל הטוב ביותר.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים אז לדעתי ה9500 יהיה המשתלם ביותר מהבחינה הזו מכיוון שאתה לא יכול לדעת בוודאות (לפני שאתה קונה) כמה ישקול הגוף קירור עם המאוורר.. וחוץ מזה, ה9500 הוא אחלה.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים עזבו, אני לא בונה על יותר מקירור אוויר.ודותנים יכולים לעבוד גם על פסיבי דרך-אגב.אני מחפש קירור עם יחס ביצועים/משקל הטוב ביותר.לא שאלתי רק בשבילך חחהטרמלייט XP120 הוא ההכי טוב כנראה..אבל גם 370 גרם לדעתי זה הרבה לא?הוא נועד לעבוד אם איזה פיסת מתכת פיצית חח
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר מקסימום אני אקלף את הIHS מהנורת'ווד ואדביק אותו על הדותן.הם באותו גודל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.