עבור לתוכן

מעבדי ה-64BIT ומערכת ההפעלה WINDOWS X64...

Featured Replies

פורסם

אז למה כולם מתלהבים במעבדי ה-64 ביט !? כמובן שבעתיד הכל יהיה ורוד.. אבל נכון לעכשיו לפי מה שהבנתי ב-99 אחוז מהמקרים המעבד לא תומך 64... גם בווינדוס הנוכחי שיש לכם וגם בווינדוס ה64 אלה אם כן עוד חצי שנה יצא משהו כבר יותר רציני... כולכם פה אמרתם שאין שיפור במשחקים כי כל המשחקים עובדים על 32 ביט.. כנל לגבי תוכנות ודברים אחרים... בקיצור לפי מה שהבנתי ב99אחוז מהמקרים המעבט עובד על 32 ביט נקי ! אז נכון לעכשיו אפשר להגיד שהמעבד שיושב לכם במחשב לא מצדיק את כל הרעש שכולם עושים.. ואם נחשוב על זה בצורה כזו או אחרת .. דפקו אותנו עד לקבלת הווינדוס החדש...

זה מה שאני מנסה להבין.

זה לא שאתה שילמת פרמיה על ה 64Bit

הוא פשוט היה שם, הבחירה של מעבד היום לא קשורה ל 64Bit או 32Bit, פשוט כי כולם תומכים ב x86-64

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ליאור עם כל הכבוד אבל הצגת את זה כאילו אתה עובד ב-AMD

בוא לא ניתמם אבל נכון לעכשיו אני שומפכים כסף על מעבדים שלבינתיים ואני מדגיש לבינתיים לא שווים שקל על מה שהוצאנו...

נקח את זה בצורה כזאת.. קניתי מעבד 64 ביט קיבלתי --------> 32 ביט עד להודעה חדשה !

פורסם

נראה לי שהוא התכוון שהתוספת ששילמת על זה שהמעבד 64 ולא 32 היא זניחה (שהרי זה לא העיקר מבחינת השינויים, למשל המעבר מ K7 ל K8 מכיל דברים אחרים שמשפרים את הביצועים בלי קשר).

פורסם

ליאור עם כל הכבוד אבל הצגת את זה כאילו אתה עובד ב-AMD

בוא לא ניתמם אבל נכון לעכשיו אני שומפכים כסף על מעבדים שלבינתיים ואני מדגיש לבינתיים לא שווים שקל על מה שהוצאנו...

נקח את זה בצורה כזאת.. קניתי מעבד 64 ביט קיבלתי --------> 32 ביט עד להודעה חדשה !

וקיבלת מאבד עם בקר זיכרון מובנה

מעבד שמתחמם פחות ועובד או שווה למעבד אינטל עם גיגה מגהרץ יותר ...

שילמת עליו פחות מאשר על מעבד של אינטל

והוא גם אוברקלוקר לא רע ,אפילו עם הקירור סטוק

אממ שחכתי משהו ?

פורסם

Dr.Hardware

מה הקשר ל AMD?

למה אין 64Bit בכל מעבד אינטל שנמכר היום? בין אם זה Pentium D (סדרה 8) שכולם כוללים 64Bit

או Pentium 4 (סדרה 6) שכולם כוללים 64Bit

או Pentium 4 (סדרה 5) האחרונים שיצאו (נגמרים בספרה 1) שגם כן כוללים 64Bit

או Celeron D (סדרה 3) שכל הדגמים שלהם הוחלפו בדירוג עם מספר אחד יותר גבוה בסוף (נגמרים ב 1 או ב 6) שכולם כוללים 64Bit?

שוב

אתה לא שילמת גרוש על ה 64Bit במעבד

קיבלת מעבד בארכיטקטורת NetBurst של אינטל או DirectConnect של AMD

פורסם

יש תשלום, גם בהיבט של מו"פ ארוך טווח, וגם בפועל בייצור, כאשר מלבד שאר השיפורים, בסוף צריך גם להגדיל את הרגיסטרים, וגם לשלב את המעבר מ 32 ל 64, ובכלל סט פקודות יותר גדול (שיתכן בכלל שלכל התוספות האלו יש ירידה מינורית בביצועים ?), אבל זה כבר גולש לפסים פילוסופים :)

פורסם

זה נבלע בעלויות המו"פ של ה DirectConnect וה K8 בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים