פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אז למה כולם מתלהבים במעבדי ה-64 ביט !? כמובן שבעתיד הכל יהיה ורוד.. אבל נכון לעכשיו לפי מה שהבנתי ב-99 אחוז מהמקרים המעבד לא תומך 64... גם בווינדוס הנוכחי שיש לכם וגם בווינדוס ה64 אלה אם כן עוד חצי שנה יצא משהו כבר יותר רציני... כולכם פה אמרתם שאין שיפור במשחקים כי כל המשחקים עובדים על 32 ביט.. כנל לגבי תוכנות ודברים אחרים... בקיצור לפי מה שהבנתי ב99אחוז מהמקרים המעבט עובד על 32 ביט נקי ! אז נכון לעכשיו אפשר להגיד שהמעבד שיושב לכם במחשב לא מצדיק את כל הרעש שכולם עושים.. ואם נחשוב על זה בצורה כזו או אחרת .. דפקו אותנו עד לקבלת הווינדוס החדש...זה מה שאני מנסה להבין.זה לא שאתה שילמת פרמיה על ה 64Bitהוא פשוט היה שם, הבחירה של מעבד היום לא קשורה ל 64Bit או 32Bit, פשוט כי כולם תומכים ב x86-64
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר ליאור עם כל הכבוד אבל הצגת את זה כאילו אתה עובד ב-AMDבוא לא ניתמם אבל נכון לעכשיו אני שומפכים כסף על מעבדים שלבינתיים ואני מדגיש לבינתיים לא שווים שקל על מה שהוצאנו... נקח את זה בצורה כזאת.. קניתי מעבד 64 ביט קיבלתי --------> 32 ביט עד להודעה חדשה !
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים נראה לי שהוא התכוון שהתוספת ששילמת על זה שהמעבד 64 ולא 32 היא זניחה (שהרי זה לא העיקר מבחינת השינויים, למשל המעבר מ K7 ל K8 מכיל דברים אחרים שמשפרים את הביצועים בלי קשר).
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים ליאור עם כל הכבוד אבל הצגת את זה כאילו אתה עובד ב-AMDבוא לא ניתמם אבל נכון לעכשיו אני שומפכים כסף על מעבדים שלבינתיים ואני מדגיש לבינתיים לא שווים שקל על מה שהוצאנו... נקח את זה בצורה כזאת.. קניתי מעבד 64 ביט קיבלתי --------> 32 ביט עד להודעה חדשה !וקיבלת מאבד עם בקר זיכרון מובנהמעבד שמתחמם פחות ועובד או שווה למעבד אינטל עם גיגה מגהרץ יותר ...שילמת עליו פחות מאשר על מעבד של אינטלוהוא גם אוברקלוקר לא רע ,אפילו עם הקירור סטוקאממ שחכתי משהו ?
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים Dr.Hardwareמה הקשר ל AMD?למה אין 64Bit בכל מעבד אינטל שנמכר היום? בין אם זה Pentium D (סדרה 8) שכולם כוללים 64Bitאו Pentium 4 (סדרה 6) שכולם כוללים 64Bitאו Pentium 4 (סדרה 5) האחרונים שיצאו (נגמרים בספרה 1) שגם כן כוללים 64Bitאו Celeron D (סדרה 3) שכל הדגמים שלהם הוחלפו בדירוג עם מספר אחד יותר גבוה בסוף (נגמרים ב 1 או ב 6) שכולם כוללים 64Bit?שובאתה לא שילמת גרוש על ה 64Bit במעבדקיבלת מעבד בארכיטקטורת NetBurst של אינטל או DirectConnect של AMD
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים יש תשלום, גם בהיבט של מו"פ ארוך טווח, וגם בפועל בייצור, כאשר מלבד שאר השיפורים, בסוף צריך גם להגדיל את הרגיסטרים, וגם לשלב את המעבר מ 32 ל 64, ובכלל סט פקודות יותר גדול (שיתכן בכלל שלכל התוספות האלו יש ירידה מינורית בביצועים ?), אבל זה כבר גולש לפסים פילוסופים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.