עבור לתוכן

מעבדי ה-64BIT ומערכת ההפעלה WINDOWS X64...

Featured Replies

פורסם

אהההה

כש Solidus Snake הביע ספקנות בכנס של טק דאטה שה 64Bit באמת כמו בהדגמה

אז האחראי שם אמר לו שיביא כל יישום שהוא רוצה והוא יראה לו שיפור על 64Bit (כשהיישום הוא 32Bit)

כשמדברים על יישום ? מדברים רק על יישומי מיקרוסופט או גם תוכנות אחרות וכו' ? כי יש תוכנות שאין להן תאימות עם הווינדוס 64 למרות שהן 32 .. ו\או מותאמות לסביבת 64 ...

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואי אפשר להיות ב-OC הכי קטן במצב 64BIT =/

תהרגו אותי אהל לא נראה לי שזה נכון

אני הרצתי לינוקס מנדריבה 64 ביט

וסוזה 64 ביט

ואובונטו 64 ביט

באובר קלוק למעבד 2.0@2.5

הכל עבד מעולה לא היו בעיות בכלל

פורסם

נכון להיום אין הרבה טעם לרכוש מערכת x86-64. השינוי הגדול בשוק הx86 יופיע עם הלונגהורן, הXP64 לא מהווה שינוי אמיתי.

פורסם

זה לא לונגהורן אלא ויסטא

פורסם

שניכם צודקים זה:vista code name longhorn....

פורסם

אך שהייתי אצל חבר אחר שיש לו Sempron 2600+ ושאר המחשב חלש בכללי מהמחשב אצל החבר הקודם אבל הוא משתמש עם הויינדוס שכן תומך 64BIT ואני חייב לציין שהמחשב שלו מראה ביצועים יותר גבוהים ואני לא מדבר על הפעלת משחקים וכאלה

אז מה שראית דמיינת, מאחר ושמשחקים (חוץ מfar cry עם patch מיוחד) עובדים כ32 ביט גם על windows 64, ובד"כ רוב המשחקים מראים ירידה בביצועים מול אחיו של ה 64, הXP הרגיל.

ישנם משחקים שה installer שלהם שמקומפלים ב 16ביט אז המשחקים בכלל לא יפעלו (נתקלתי עד כה במשחק אחד, area 51, פשוט אי אפשר בכלל להתחיל את ההתקנה).

לגבי תוכנות, רוב התוכנות כן עובדות על windows X64, בתנאי שהן לא זקוקות לDLLים מיוחדים שקשורים במערכת (כמו אנטי וירוסים למיניהם אבל לא רק), היום כבר כמעט לכל החברות יש אנטי וירוס שתומך ב X64 אז זו לא בעיה.

לגבי דרייברים, נכון, שם ישנה בעיה, אבל זה לא בגלל מייקרוסופט, מייקרוסופט לא מייצרת לחברות את הדרייברים שלהם, האשמה כולה על החברה הספציפית שלא מוציאה דרייברי 64 (חברות כמו NVIDIA שרשמית הודיעה שלא תוציא דרייברי WDM לVIVO כי "לX64 אין עוד שוק", וזה לא משנה של ATI ישנם דרייברים כאלו).

הוספה:

ישנו סטיקי נחמד על windows XP X64, מומלץ לקרוא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=134153.0

פורסם

נכון להיום אין הרבה טעם לרכוש מערכת x86-64. השינוי הגדול בשוק הx86 יופיע עם הלונגהורן, הXP64 לא מהווה שינוי אמיתי.

המערכת הזאת ממש בפתח ( חצי שנה הקרובה היא אמורה לצאת*)

ולהפך בזבוז כסף לקנות מעבד שהוא לא 64ביט.

פורסם

חצי שנה זה הרבה זמן.

עדיף להשקיע בלוח אם טוב וזיכרון ולחכות עד שהמערכת תצא+חודשיים ולהחליף למעבד 64 ביט.

פורסם

חצי שנה זה הרבה זמן.

עדיף להשקיע בלוח אם טוב וזיכרון ולחכות עד שהמערכת תצא+חודשיים ולהחליף למעבד 64 ביט.

אם קונים מחשב חדש עדיף כבר לקחת 64, פשוט ביזבוז אם לא.

פורסם

תספר את זה לאנשים שרכשו מעבד 64 ביט והם לא מנצלים אותו...

פורסם

תספר את זה לאנשים שרכשו מעבד 64 ביט והם לא מנצלים אותו...

כמה שטויות אתה מדבר...... :nixweiss:

פורסם

מה זה משנה? המעבד תומך באופציה עתידית של 64ביט, חוץ מזה הוא עובד כ32 ביט לכל דבר, אז למה לקנות מעבד שלא תומך ב64 ועוד חצי שנה לקנות אחד חדש? לא לכל אחד יש גם כסף לזרוק על מעבד\לוח אם חדש כל 3 חודשים.

פורסם

בדיוק :xyxthumbs: מה הקאע בגלל שהוא לא תומך עכשיו אלא רק בעוד חצי שנה.. שיהיה גם שנה.. אני יקנה 32 ביט לוח אחר וכו'... ובעוד שנה אני אצטרך להחליף הכל ושלא נדבר שהמחירים... פשוט מטומטם לקנות 32 ביט....

פורסם

למה שתצטרך להחליף לוח? אם תקנה נכון, תצטרך להחליף רק את המעבד.

אלא אם כן אתה רוצה להשאר כל הזמן בחזית הטכנולוגיה ואז כבר ברור למה אתה מתעקש.

פורסם
  • מחבר

X dude אתה ממש טמבל !!! אתה אפילו ציטטת אותי ואתה אומר שאני מדמיין !?!?!? מישהו דיבר על משחקים והנה ציטוט של עצמי שוב: "ואני לא מדבר על הפעלת משחקים" !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים