עבור לתוכן

טוב הצלחתי להגיע שוב ל-238MHz אבל המעבד חם!! 53 במנוחה. האם..

Featured Replies

פורסם

האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ.

והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד?

וכמה מתח אני צריך להוסיף?

אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8

פורסם

התזמונים ממש לא טובים, 38באס זה הרבה!

אם תעלה מתח הטמפ' תעלה

פורסם
  • מחבר

אחי מאוחר מידי! נשרף המעבד... סתם סתם... העלתי מתח ל1.47 והמעלות ירדו ל-36?!?! מה הולך כאן זה אמור לרדת או להעלות?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח באמת מש'ו מוזר... גם לי יש מש'ו בסגנון, אובר עולה טמפ' יורדת...

זה קורה שאני עד 3500... מ3501 היא עולה ב2-3 טמפ במאמץ !!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מוזר רצח. העיקר שהטמפרטורה יורדת.. מה אכפת לי למה.. :xyxthumbs: טוב עכשיו אני תקוע בכרטיס מסך, לא מצליח לעבור את השיא שלי (6947 למי שלא זוכר) חשבתי מחר להפעיל מזגן על פוול ולהפוך את המחשב עליו רק ל-OC של הכרטיס ממש לכמה דקות.. OC+3DMARK יש מצב? כרגע שמתי מאוורר רגיל של בית נו עם רגל השכבתי אותו על הריצפה והצלחתי לדחוף בעוד טיפה אבל לא רציני... אני צריך ממש טיפונת לעבור את ה-7K וזה מה שאני רוצה עכשיו.\, בעסה שיש עדכון לכרטיס מסך (ביוס) ובדיסק הוא נכשל ובאון ליין הוא רושם שזו הגרסא הכי חדשה וכמובן שבאתר בפועל יש גרסא יותר חדששה + פיקסים שאני צריך!! לא הולך לי!

טוב נו לאט לאט...

פורסם

אם זה ככה אז תעלה תמתח ל220V חח אחי יש בעיה זה אל הגיוני שיותר מתח הוא יתקרר יותר...

או שהחיישן מזייף או שסתם יש בעיה מוזרה מאוד :nono:

בהצלחה

פורסם

לא ממש הבנתי הגעתי ל FSB של 238 ביחס של 1:1 ? (שזה בעצם 2070MHZ ) והוא הגיע לך ל52 מעלות במנוחה?!

אצלי על 38 מעלות כשאני על FSB של 260....על מה אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

אם הייתה קורא הכל ולא מרפרפ... הייתה רואה שכן הוא עלה לי ל-52 מעלות ואז הוא ירד ל- 36 משום מה זה קרה אחרי שהעלתי את המתח בטוח שזה לא קשור.

בכל מקרה אני על 240 והורדתי בחזרה למתח 1.42 ואני נמצא שוב על 30 מעלות כאילו ללא OC בכלל...

פורסם

אם הייתה קורא הכל ולא מרפרפ... הייתה רואה שכן הוא עלה לי ל-52 מעלות ואז הוא ירד ל- 36 משום מה זה קרה אחרי שהעלתי את המתח בטוח שזה לא קשור.

בכל מקרה אני על 240 והורדתי בחזרה למתח 1.42 ואני נמצא שוב על 30 מעלות כאילו ללא OC בכלל...

סבבה. גם אני שיחקתי אם המתח והטמפ' הכי גבוהה שהגעתי למנוחה היתה 42 מעלות.

(והגעתי גם למתח של 1.65V )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים