עבור לתוכן

דרייברים לכרטיס מסך Leadtek 4200...

Featured Replies

פורסם

בהתחלה כשהתקינו את הDRIVER שבא עם הלידטק שקיבלתי היה לו באג שלא איפשר להוסיף כרטיסים אח"כ, אז החנות החליפו לי את זה לדרייברים של nvidia - הגירסה: 6.13.10.28.32.

השאלה שלי היא אם יש יותר חדשים, כי אני כמעט בטוח שאלה לא הכי חדשים, או שיצאו רק לא רשמיים... ???

מאיזה מקור אתם ממליצים להוריד דרייברים - מ-nvidia עצמה, או מלידטק (אשר הוציאו דרייבר עם בעיות ב-XP)?

האם בכלל כדאי שאני אוריד דרייברים יותר חדשים?

איך מעדכנים דרייברים בכלל? ::) (סליחה על הבורות, הייתי תקוע עד עכשיו עם voodoo 2... ;))

פורסם

לדרייברים חדשים עשה פניה חדה לאתר הרשמי של nVIDIA שהדרייברים הכי מומלצים הם שלה.. תמיד עדיף הדרייברים של הצ'יפ מאשר של הכרטיס.

איך מעדכנים? מתקינים וזה.. כמו כל תוכנה רגילה.

פורסם

אממ..אני דווקא מציע להוריד מ

www.guru3d.com את ה29.40 שנותנים את הביצועים הטובים ביותר..

פורסם

קודם תסיר את הישנים.

פורסם

ראיתי באתר של nvidia שיש דרייברים יותר חדשים מה-29.40, אתה בטוח שהם לא יותר טובים?? (הם ל-XP, והם מאושרים microsoft = WQHL).

לא עדיף להוריד דרייברים מהאתר של החברת צ'יפים, כי אצלה זה בטוח רשמי? ::)

גם דרייברים מהאתר של nVIDIA רשמים.

רגע דרייברים זה כמו תוכנה רגילה? ::)

זה מתקין לי את זה איפה שאני מגדיר או שזה מתקין איפה שה-windows מותקן? ::)

מתקין לבד הכל.

יש לי באפשרויות תצוגה אפשרות לעשות עדכון לדרייברים, ולא כתוב שצריך להסיר.. למה צריך להסיר? כי זה לא מעדכן את הקצבים אוטומטית? כי יהיו התנגשויות חומרה? ???

תסיר אם אתה לא רוצה בעיות.

שאלה - אני אוכל להשתמש בתוכנה שמגדירה את הכרטיס מסך - winfox, גם עם דרייברים על nvidia? למשל, לחבר את ה-vivo ולהשתמש באפשרויות שבאות במיוחד בתוכנה של myvivo, שצריכה דרייברים של כרטיס myvivo = אך ורק של לידטק ???

כן.

נ.ב. - תודה מראש

אני מתנצל שפיצצתי אתכם בכל כך הרבה שאלות בבת אחת... :-[

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר של nvidia שיש דרייברים יותר חדשים מה-29.40, הגרסה היא 30.82 Detonator XP, אתה בטוח שהם לא יותר טובים?? (הם ל-XP, והם מאושרים microsoft = WQHL).

רגע אז בשביל מה יש דרייברים במיוחד ל-Myvivo? ???

נכנסתי לDisplay Properties -> settings -> Advanced -> Adapter -> Properties -> Driver ואז יש חלון עם מס' אפשרויות:

Update driver

Roll Back Driver

Uninstall

ניסיתי Update בלי להסיר את הנוכחים, בעזרת התקנה אוטומטית, וזה כתב שזה לא מצא שום תוכנה יותר חדשה... :o

כתוב ב- roll back שאם הדרייבר החדש נכשל לאחר העדכון, אפשר לחזור לישן. אז מה רע לעשות update?

ובאפשרות uninstall כתוב בסוגריים Advanced... ::) למה כי זה מסוכן להסיר דרייברים?

פורסם

אני לא מבין מה כל כך קשה;

תוריד את הדריברים מהאתר של נבידיה,ותעזוב אותם שניה.

נכנסים להוספה/הסרה ומוחקים את הדריברים של הכרטיס מסך,זה מפעיל מחדש את המחשב.

אם מופיע אוטומטית הודעה של התקנה שרוצה להתקין את הרטיס תבטל אותה, אם לא אז לך לDevice Manager ותבדוק שבאמת הכרטיס לא מותקן.

תלחץ פעמיים על הדריברים וזהו! לא צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני לא בטוח ששווה לי להתקין דרייברים חדשים כי בינתיים אלה שיש לי עובדים בסדר...אז חבל להרוס ???

חבר שלי טוען שזה לא הכרחי להסיר ורק אז להתקין, האמנם? ???

פורסם

תתקין כבר לעזעזל!!!!!!!!

מה זה יהרוס?!@!?!?!?

חבר שלך לא יודע על מה הוא מדבר, אתה מתקין דרייברים של nVIDIA על דרייברים של Leadtek, אני מנייאק אם לא יהיו בעיות אם לא תמחק את הדרייברים של לידטק!

פורסם
  • מחבר

לא הבנת כלום מההתחלה! :(>:(

בהתחלה היה לי דרייבר של leadtek אך הוא היה בו באג בXP - שאי אפשר להוסיף כרטיסים נוספים, אז החנות פירמטה את המחשב והתקינה במקום דרייברים של nvidia 28.32 ...

עכשיו שווה לי לעדכן את הדרייברים או לא? כי הכל עובד בסדר... ::)

עכשיו עוד בעיה: leadtek עשו דרייבר מיוחד לגרסה שלי יש - MYVIVO, וחייבים את הדרייבר הזה כדי שהתוכנה של הmyvivo תעבוד!

אבל הבעיה היא שהדרייבר הזה עשה בעיות ב-XP איך אני אדע אם הוא יעשה לי בעיות או לא? ???

האם אני חייב גם להסיר את הדרייבר הנוכחי?

נ.ב. - חבר שלי התכוון שאפשר להתקין דרייבר של nvidia על דרייבר אחר שלה...

פורסם

הינה סדר הפעולות שאתה צריך לעשות:

1) לך לאתר של nVIDIA.

2) בדוק אם יש דרייברים עדכנים יותר.

3) אם יש תוריד ותעדכן, אם אין תשאר אם הדרייברים שיש לך.

4) לך לאתר של Leadtek.

5) תבדוק אם יש גרסה חדשה לתוכנת ה-VIVO.

6) אם יש תוריד ותתקין, אם אין תחכה שתיהיה.

יותר פשוט מזה אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

1.יש בטוח גרסה יותר חדשה! יש לי 28.323

3.הורדתי, אבל להסיר קודם את הקודמים או לא? ???

4.רגע אתה מתכוון לתוכנה או לדרייבר, זה שני דברים שונים.... ???

סליחה שאני חוזר ושואל את אותם שאלות, פשוט לא הובהר לי הנושא...

פורסם

1) אז תתקין אותה!!!!!!!!!!

3) כן!!!!

4) תתקין וזהו!!! זה לא אמור להפריע לכלום!!

פורסם
  • מחבר

1) אז תתקין אותה!!!!!!!!!!

3) כן!!!!

4) תתקין וזהו!!! זה לא אמור להפריע לכלום!!

אוקי תירגע בבקשה... ;D היה גם מספיק אם היה רק סימן קריאה אחד...לא חייבים שלושה... ;)

נ.ב. - ושוב אני מתנצל שאני מרגיז אותך ואת כל השאר.

קודם אמרת שאם אין גרסה חדשה לתוכנה myvivo אז לא להוריד, ואם כן אז כן להוריד, אבל הבעיה לא טמונה בתוכנה בכלל! :nono:

התכוונתי לדרייבר של Myvivo ולא לתוכנה! לדרייבר היתה בעיה!

מה היתרון בדרייבר של nvidia לעומת דרייברים של יצרן הכרטיס (במקרה זה Leadtek) ???

פורסם

שהוא מעודכן אמין ועושה משהו ומוכיח את עצמו כל פעם מחדש!!!!

דמט... אתה מפחד יותר מידי, כולה תוכנה, מקסימום קורה משהו תפרמט וזהו.. לחומרה לא יקרה כלום!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים