עבור לתוכן

מערכת אוזניות לאודיופיל מתחיל

Featured Replies

פורסם

אז לדעתי הHd580 לא האוזניות בשבילך ,

הGrado הם האוזניות המושלמות לרוק ( לפחות בתקציב שלך ) ,

יש לי טעם כמו שלך וה שלי פSr80נטסטיות במוזיקה הזאת .. ( אבל אני לא אודיופיל ) ,

אם אתה אוהב רוק - אל תלך על הHd580 ! .

הבעיה היחידה עם הגרדו שלוקח זמן להתרגל אליהם ובהתחלה הם די לא נוחות ( אבל אחרי זמן מה מתרגלים וגם אפשר להתאים אותם לראש ) .

המלצה שלי : לך על Grado .

• תגובות 38
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז לדעתי הHd580 לא האוזניות בשבילך ,

הGrado הם האוזניות המושלמות לרוק ( לפחות בתקציב שלך ) ,

יש לי טעם כמו שלך וה שלי פSr80נטסטיות במוזיקה הזאת .. ( אבל אני לא אודיופיל ) ,

אם אתה אוהב רוק - אל תלך על הHd580 ! .

הבעיה היחידה עם הגרדו שלוקח זמן להתרגל אליהם ובהתחלה הם די לא נוחות ( אבל אחרי זמן מה מתרגלים וגם אפשר להתאים אותם לראש  ) .

המלצה שלי : לך על Grado .

איזה עוד חניות מוכרת גראדו מחוץ לזיג זאג? וכמה עולה הSR 80?

תודה!

פורסם

SR80 עולות בארץ כ-500 שקלים. את ה-580 לא הייתי לוקח, את ה-A900 הייתי שוקל ברצינות (אני שומע מון רוק והן עושות את זה מעולה) הגראדו הן אוזניות שהרבה מאוד לא אוהבים והרבה אוהבים מאוד. אני נמנה על אלה שלא אוהבים אותן. צליל לא מעודן כלל, גבוהים מאוד קשים וחריקות בדיבורים הם רק חלק מהתופעות שלא אהבתי באוזניות של גראדו (SR60/80/125/225 לצורך העניין שמעתי את כולן והן כולן זהות לדעתי - לפחות עם הציוד שאני בחנתי). כרטיסי קול אל תיקח שום כרטיס שאין לו מגבר פנימי אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר כזה. האודיופיל והאימו לא כוללים מגבר פנימי.

זיו, למה להמליץ על מגבר טרנזיזטורי? מה יותר טוב בו? לטעמי מגבר שפורפרתי פשוט יהיה עדיף על כל מגבר טרנזיזטורי שעולה פי כמה יותר. צרי לתת לו להחליט. במקרה שלו התקציב לא מאפשר מגבר שפורפרות, אך גם לא מאפשר מגבר טרנזיזטורי איכותי. לכן מגבר DIY פשוט הוא כל מה שהוא יוכל להוציא בתקציב שלו.

Anatoli.

פורסם

ויי, איזה השמצות על ה580 שלי ;D

ה580, כמו רוב האוזניות של סנהייזר מתאפיינות בצליל מאוד מעודן, בדיוק כמו שאני אוהב.

צליל שגם אני מנסה להשיג באוטו שלי :P

מי שאוהב לשמוע צליל עדין, ה580 אוזניות מדהימות - אני אוהב את הגוון צליל המעודן הזה (כמו טוויטרים לאוטו מהסדרות היותר גבוהות של מורל) ואני מאוד מרוצה מהן.

פורסם
  • מחבר

SR80 עולות בארץ כ-500 שקלים. את ה-580 לא הייתי לוקח, את ה-A900 הייתי שוקל ברצינות (אני שומע מון רוק והן עושות את זה מעולה) הגראדו הן אוזניות שהרבה מאוד לא אוהבים והרבה אוהבים מאוד. אני נמנה על אלה שלא אוהבים אותן. צליל לא מעודן כלל, גבוהים מאוד קשים וחריקות בדיבורים הם רק חלק מהתופעות שלא אהבתי באוזניות של גראדו (SR60/80/125/225 לצורך העניין שמעתי את כולן והן כולן זהות לדעתי - לפחות עם הציוד שאני בחנתי). כרטיסי קול אל תיקח שום כרטיס שאין לו מגבר פנימי אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר כזה. האודיופיל והאימו לא כוללים מגבר פנימי.

זיו, למה להמליץ על מגבר טרנזיזטורי? מה יותר טוב בו? לטעמי מגבר שפורפרתי פשוט יהיה עדיף על כל מגבר טרנזיזטורי שעולה פי כמה יותר. צרי לתת לו להחליט. במקרה שלו התקציב לא מאפשר מגבר שפורפרות, אך גם לא מאפשר מגבר טרנזיזטורי איכותי. לכן מגבר DIY פשוט הוא כל מה שהוא יוכל להוציא בתקציב שלו.

Anatoli.

אני אבקש שוב

אני לא ממש מבין בנושא הזה. אם תוכל לתת לי דגמים ספציפיים של כרטיסי קול עם מגבר פנימי זה יהיה מצויין.

תודה רבה

פורסם

כרטיס קול "אודיופילי" עם מגבר פנימי לא ייכנס לך בתקציב. לכן אני ממליץ לך לקנות אודיג'י 2 ווליו שמכיל DAC שהוא מספק מאוד למחירו, וכולל הגברה סבירה פלוס. הכרטיס לא יקר מדיי כך שבעתיד במידה ותרצה למכור אותו לא תפסיד הרבה, ותוכל לשדרג למשהו רציני יותר בקלות. מה גם שהוא כרטיס טוב גם למשחקים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה לכולם על העזרה! :yelclap: :yelclap:

פורסם

Anatoli.

את האודיו טכניקה הוא לא יכול לשקול-הוא לא יכול להזמין מחו"ל

למה המלצתי על טרנזיסטורי-כי אפשר לבנות ע"פ רפליקה

פורסם

ע"פ רפליקה אפשר לבנות גם שפורפרתי, כך שאני עדיין לא ממש מבין.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים