עבור לתוכן

מערכת אוזניות לאודיופיל מתחיל

Featured Replies

פורסם

בצליל למיטב ידעתי

• תגובות 38
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני ינסה את הHD555

בקשר לכרטיס קול מה יהיה עדיף? Audiotrak Prodigy 7.1 או הE-MU 0404? המחיר של שניהם דומה :s05:

פורסם

השאלה אם אתה קונה גם מגבר או לא

וגם האם אתה מסוגל שהאימו יהיה כרטיס יחיד

פורסם
  • מחבר
השאלה אם אתה קונה גם מגבר או לא

אם לא צריך אני לא אקנה מגבר סתם.

גם האם אתה מסוגל שהאימו יהיה כרטיס יחיד

לא הבנתי למה התכוונת בחלק הזה.

פורסם

האימו 040-4 לא מסתדר עם האודיג'י

פורסם

דרך אגב היבואן של...Sennheiser אדר סוכניות אודיו ושיווק רח' חשמונאים 105 טל. 03-5610482

פורסם
  • מחבר

האימו 040-4 לא מסתדר עם האודיג'י

למה שאני יתקין שני כרטיסי קול?

הכרטיס הזה לא מסוגל לתפקד כמו כל כרטיס אחר?

פורסם

HD555 אם אין לך בעיה עם פתוחות

HD280 אם יש לך בעיה עם פתוחות

עדיף מאוד לשדרג את כרטיס הקול, אם אתה משחק אז לאודיג'י 2, אם אתה לא משחק תבקש המצלמה על "כרטיס אודיופילים".

אגב, אל תסחף עם מושגים למיניהם, לחלק יש תקציב עצום לחלק יש תקציב זעום. מיליונר שקונה סנהייזר אורפאוס לא יכול להתנשא מעל עני מרוד שרחש אחרי חיסכון מרובה HD497 ולהגיד לו "פפט, אתה חובב מוסיקה אתה? פפט, אתה אוהב לשמוע סאונד איכותי?"

כי זו יותר שאלה של תקציב אינדיבידואלי, וכמובן סדר-עדיפיות. כך שכפי שהמבינים בדבר כבר ציינו, יהיה עדיף אם תקבע לעצמך תקציב מסוים, ותבדוק לפני הקנייה עד כמה ההבדל שווה את המחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקי הגעתי לתקציב, בערך 1500 ש"ח (עדיף כמה שפחות)

מה אתם ממליצים לתקציב כזה?

פורסם

580 אימו 1212 ואיזה מגבר טרנזיסטורי

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני קצת מעיק אבל תוכל לתת לי איזה דגם מומלץ ל"מגבר טרנזיסטורי"?

תודה

עריכה:

תוכל לתת לי קישור לחנות שהבאת ממנה את המחירים?

פורסם

למה אתם ישר ממליצים על אוזניות על "עוור" כמו שנקרא?

לא שאלתם אותו אפילו איזה מוסיקה הוא באמת שומע.. אז הנה באה השאלה, איזה מוסיקה אתה שומע?

אני למען האמת ממש לא תופס מהסנהייזר HD580, ואם כן אז צריך מגבר מאוד מאוד חזק כדאי להזיז אותם. בלי מגבר יעודי טוב האוזניות לא שוות חצי ממה שהם באמת. ומפה אני ממליץ לך על אוזניות אחרות.. אני מאוד התרשמתי מה beyerdynamic 990 PRO לטובה. לי יש את האודיו טכניקה ATH A900 ואני יכול להמליץ עלייהם לכל סיגנון מוסיקה.. הם עושות טוב הכל. הHD580 בנויות למוסיקה שקטה (ג'אז וקלאסית או מוסיקה רגועה יחסית). יש את הGRADO 225 שהכי יתאימו לרוק ומטאל וכדומה ואני אישית מאוד אוהב את הסאונד של גרדו, אם אתה אוהב אותו אז לך עלייהם.היתרון הוא שגרדו מתומכרים מאוד טוב בארץ ולא צריך להתעסק עם הזמנות מחול ובעיות.. בקשר לכרטיס קול תנסה להשיג או EMU 0404 או M-AUDIO אודיופיל 2496

אם יש עוד שאלות.. אני פה :)

פורסם

הבעיה עם הגראדו שהוא צריך לשמוע אותם קודם(לא שזה צריך להיות גם בשאר אבל פה במיוחד)

ובאמת השאלה אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל

פורסם

כל אוזניה צריך לשמוע קודם.. את הסנהייזר HD580 מאוד לא הייתי קונה על עיוור.. יש הרבה שלא אוהבים אותה ויש הרבה שמאוד אוהבים אותה

פורסם
  • מחבר

למה אתם ישר ממליצים על אוזניות על "עוור" כמו שנקרא?

לא שאלתם אותו אפילו איזה מוסיקה הוא באמת שומע.. אז הנה באה השאלה, איזה מוסיקה אתה שומע?

אני למען האמת ממש לא תופס מהסנהייזר HD580, ואם כן אז צריך מגבר מאוד מאוד חזק כדאי להזיז אותם. בלי מגבר יעודי טוב האוזניות לא שוות חצי ממה שהם באמת. ומפה אני ממליץ לך על אוזניות אחרות.. אני מאוד התרשמתי מה beyerdynamic 990 PRO לטובה. לי יש את האודיו טכניקה ATH A900 ואני יכול להמליץ עלייהם לכל סיגנון מוסיקה.. הם עושות טוב הכל. הHD580 בנויות למוסיקה שקטה (ג'אז וקלאסית או מוסיקה רגועה יחסית). יש את הGRADO 225 שהכי יתאימו לרוק ומטאל וכדומה ואני אישית מאוד אוהב את הסאונד של גרדו, אם אתה אוהב אותו אז לך עלייהם.היתרון הוא שגרדו מתומכרים מאוד טוב בארץ ולא צריך להתעסק עם הזמנות מחול ובעיות.. בקשר לכרטיס קול תנסה להשיג או EMU 0404 או M-AUDIO אודיופיל 2496

אם יש עוד שאלות.. אני פה :)

אני שומע את כל סוגי הרוק, מפרוגרסיב ועד מטאל.

הבעיה עם הגראדו שהוא צריך לשמוע אותם קודם(לא שזה צריך להיות גם בשאר אבל פה במיוחד)

ובאמת השאלה אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל

כתבתי לפני כמה פוסטים שאין לי אפשרות להביא מחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים