פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים שלוםאני מתחיל להתעניין במערכת אוזניות איכותיתעכשיו השאלה שלי על איזה רכיבים אתם ממליצים לאודיופיל מתחיל כמוני?(אוזניות, כרטיס קול, מגבר אוזניות אם צריך...) וכמה מערכת כזאת צריכה לעלות?אני שמוע מוזיקה בעיקר דרך המחשבבדרך כלל MP3 עם Bit Rate של 192KBPS ומעלהתודה
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים בדרך כלל MP3 עם Bit Rate של 192KBPS ומעלהאני לא חושב שאפשר להתייחס לפורמט מקובץ כאל סאונד בסטנדרט אודיופילי...
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים סנהייזר אורפאוס, מערכת שכוללת אוזניות ומגבר מיוחד בשבילהם מבוסס שפורפרות - מחיר של כ15k דולר במהדורה מוגבלת.או שאולי תגיד מה התקציב שלך?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אם אתה רוצה משהו עם יחס טוב של עלות./ תועלת הייתי אומר את זהאוזניות- HD580מגבר- COYמקור- אימו 0404אמור לעלות בסביבות 280 דולר
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר סנהייזר אורפאוס, מערכת שכוללת אוזניות ומגבר מיוחד בשבילהם מבוסס שפורפרות - מחיר של כ15k דולר במהדורה מוגבלת.או שאולי תגיד מה התקציב שלך?עוד אין לי ממש תקציבכל התרד הזה הוא במטרה לדעת איזה רכיבים יתאימו לי וכמה כל הסיפור אמור לעלותאולי תוכל להפנות אותי לחנות בארץ שמוכרת אותם?ד"א אתה חושב שכרטיס הקול vהמובנה שיש לי על הלוח יספיק? (GIGABYTE gak8nf9)אני לא חושב שאפשר להתייחס לפורמט מקובץ כאל סאונד בסטנדרט אודיופילי...יש לי כמה פורמטים באוסף המוזיקה שלי...בינהם גם OGG וכמה שירים לא מכווצים בפורמט WAVעם הזמן אני ינסה להכניס עוד שירים בפורמט יותר "אודיופילי"עריכה:ד"א, שמתי לב שאתם נותנים לי מחירים בדולריםהייתי מעדיף שתתנו לי מחירים בשקלים כי אין לי אפשרות להזמין מחו"ל
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים כוונות טובות יש לך.אתה חושב אתה כבר אודיופיל או שאתה רוצה להיות אודיופיל?אני מכיר בית ספר מצויין לאודיופילים אבל התנאי קבלה רצחניים. אחד הקורסים הטובים בו הוא איך לנהל את החשבון בנק שלך בצורה הכי טובה, או איך לחיות מלחם ומים כדי לחסוך כסף למערכת סאונד הבאה שלך.ועכשיו ברצינות:איך אנחנו אמורים לדעת מה מתאים לך? האוזניים שלך מחוברות אליך לראש ועד שימצאו דרך לחבר כבל לראש של מישהו אחר תאלץ להחליט מה מתאים לך בעצמך. תקנה משהו שניראה ובעיקר נשמע לך, תמשיך לשפר משם - אם צריך בכלל.נ.במה שבטוח שהכרטיס אונבורד שלך לא "יספיק". האיכות מינימלית, הרעש מקסימלי. ה0404 שהמליצו לך עליו זאת התחלה מצויינת. מה עוד, אתה צריך להבין שגם אם היה לך 15,000 שקל לשים על ציוד אין לך נקודת יחוס לציוד אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר כוונות טובות יש לך. אתה חושב אתה כבר אודיופיל או שאתה רוצה להיות אודיופיל? אני מכיר בית ספר מצויין לאודיופילים אבל התנאי קבלה רצחניים. אחד הקורסים הטובים בו הוא איך לנהל את החשבון בנק שלך בצורה הכי טובה, או איך לחיות מלחם ומים כדי לחסוך כסף למערכת סאונד הבאה שלך. בגלל זה כתבתי "אדיופיל מתחיל" ועכשיו ברצינות: איך אנחנו אמורים לדעת מה מתאים לך? האוזניים שלך מחוברות אליך לראש ועד שימצאו דרך לחבר כבל לראש של מישהו אחר תאלץ להחליט מה מתאים לך בעצמך. תקנה משהו שניראה ובעיקר נשמע לך, תמשיך לשפר משם - אם צריך בכלל. זה ברור שאני ישמע את האוזניות לפני שאני יקנה אותם אבל קודם אני צריך שתמליצו לי על דגמים
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים דגמים של אוזניות אפשר להביא לך ב 150 שקלואפשר להביא לך ב 1500 שקל.ואפשר גם יותראתה צריך להגיד את התקציב , כי תקציב הוא דבר יחסי.מה שבשבילך זה המון , בשביל מישהו אחר זה ממוצע , וכו'.אני לא מבין באוזניות... בכלל לא , ואני גם לא מתכוון להמליץ לך על משהו.אבל אני מבין למה קשה להם להסביר לך...אתה חייב לתת להם אומדן כלשהו של כסף שאתה מוכן להשקיע באוזניות , והם ינסו לתת לך שמות של דגמים מובילים בתקציב שנתת.ועדיין השורה התחתונה תיהיה , שאתה חייב לשמוע אותם קודם.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר טוב נראה שאם אין לי תקציב אז התרד הזה הוא באמת חסר מטרה אחרי שאחשוב קצת יותר מה התקציב שלי אני יחזור לפה תודה רבה לכולם
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים הן לא אטומות, אבל יש להן איכות צליל מדהימה, והן ממש נוחות (אתה לא מרגיש שיש עליך אוזניות). אני מאוד מרוצה מהן. לגבי הכרטיס קול, לפי המפרט והסיקורים שלו, מדובר בכרטיס קול מעולה (יותר טוב מה-X-Fi של Creative), אבל אני לא מכיר אותו באופן אישי. עבור קבצי MP3, יכול להיות שאפשר להסתפק גם בכרטיס קול מובנה. אני משתמש באוזניות במערכת סטריאו להאזנה לדיסקים בפורמט WAV, ובמחשב עם כרטיס קול VIBRA16 של Creative (כרטיס קול ממש ישן) להאזנה לקבצי MP3 באיכות של 128bit. בתור אדם מן השורה שחסר שמיעה מוסיקלית, אני לא מבחין בהבדל משמעותי בין MP3 ל-WAV (אולי אם אני ממש מתאמץ, וגם אז יכול להיות שזה רק פסיכולוגי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.