פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים הממ...חוץ משבוע אחד שהייתי בטיול ג'יפים , סופרלנד , קייאקים , צוק מנרה ועוד פעם קייאקים ..כלום , כמובן חוץ מלספור את הימים , שעות ודקות עד ל1 בספטמבר :-\ .
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים את החופש שלי ביליתי לרוב מול מסך המחשב.. או מסך עשן.. (והמבין יבין.. :smoke2: )!Same As.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים עבדתי, עדיין עובד, ואני ימשיך לעבוד גם שיהיו לימודים.למדתי נהיגה (מחר טסט), הייי באילת, הייתי בצפון.הייתי לבד בבית שבועיים.קניתי מינידיסק חדש (909)ים, חברים, סקסק סמים ורוקנרול, מוסיקה, הרבה מוסיקה..
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר יכול גם יכול. כל היום היתה על המחשב? אתה יודע יש דברים מאחורי הדלת של הבית
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מה?!? יש דברים מאחורי הדלת!?!?!?!?!? מישה הוא עובד עליך, אין שם כלום, הכול שממה וחום(אם אני זוכר נכון), ביום ראשון הבא אני אגיד לך. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מה?!? יש דברים מאחורי הדלת!?!?!?!?!? מישה הוא עובד עליך, אין שם כלום, הכול שממה וחום(אם אני זוכר נכון), ביום ראשון הבא אני אגיד לך. ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: קרעת אותי עכשיו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.