פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים הייתי בהולנד, פאריז, יורו דיסני (!!!), התחברתי ל"אינטרנט המהיר בכבלים (תבל)", החלטתי והתחרטתי בערך 20 פעמים אם לקנות מחשב חדש או לא (בסוף לא), צבעתי את המארז בשחור, זהו נראה לי...
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים הייתי בהולנד, פאריז, יורו דיסני (!!!), התחברתי ל"אינטרנט המהיר בכבלים (תבל)", החלטתי והתחרטתי בערך 20 פעמים אם לקנות מחשב חדש או לא (בסוף לא), צבעתי את המארז בשחור, זהו נראה לי... הייתי בהולנד לא פאריז לא יורו דיסני (!!!) לא לא לא התחברתי ל"אינטרנט המהיר בכבלים (תבל)" כן החלטתי והתחרטתי בערך 20 פעמים אם לקנות מחשב חדש או לא (בסוף לא) בסוף כן
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר היתי ביוון הלכתי לסופרלנד היתי בחיפה ראיתי דו"ח ביוחד סקובי דו ואוסטין פוואר ובחודש הבא september אני טוס לארצות הברית לחוף המזרחי לניו יורק boston ושינגטון אורלנדו וnew ziland
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים הממ...כלום, כלום, וכלוםקצת טבריהיותר מידי חבריםוכנראה יותר מידי נרגילה!!! :smoke:
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אותך באמת לא ראינו פה הרבה זמן, מקווה שתבוא למפגש..נ.ב, את החופש שלי ביליתי לרוב מול מסך המחשב.. או מסך עשן.. (והמבין יבין.. :smoke2: )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.