עבור לתוכן

המחשב הסופי שאני אביא בקרוב.. מה אומרים?

Featured Replies

פורסם

משהו נחמד ביותר לעבודה נוחה ומהירה....

[attachment deleted by admin]

פורסם

סבבה רק תחליף את הספק ו/או את המארז למשהו נורמלי...(לא ג'נרי)

פורסם

נראה טוב, רק תחליף מארז למשהו יותר נורמלי

פורסם

התקציב הוא 2500 אני מבין...

כרטיס מסך מובנה??

פורסם
  • מחבר

כן כרטיס מסך מובנה... ודווקא די נחמד: Geforce 6100 256MB

ולמה להחליף מארז? אם מישהו יותר יכול לפרט מה רע במארז... ואיזה אתם ממליצים כן להשים במחיר סביר... דרך אגב המבחר של המארזים ב-K.S.P די מצומצם.. אם מישהו יכול להמליץ על משהו אחר אני פנוי להצעות...

פורסם

בכמה אתה רוצה את המארז יש ב 400 אחד ממש טוב אבל תראה כמה יוצא לך אתן תקציב למארז

פורסם
  • מחבר

מה צריך להיות כ"כ טוב במארז סה"כ מארז מי ישמע גם הבאתי מחשב של גיימרים.... אני רוצה הסבר מה כל כך רע במארז שהבאתי...?? ובלי קשר אחי אבל 400 שקל זה יקר למארז !

פורסם

date=1133808115]

נראה טוב, רק תחליף מארז למשהו יותר נורמלי

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לי תשובה יותר מדויקת למה המארז הזה חרא ומה כל כך קריטי במארז... הבנתי שהספק אולי לא משהו אבל בגלל זה לחליף מארז ?! הוא נחמד והוא יפה והוא זול למה אני צריך לקנות מארז ב400 שקל !?!?!?

פורסם

למארזים ג'נרים יש סירקולציה אוויר גרועה ולכן החלקים יכולים להתחמם יותר מהרצוי, ספק ג'נרי יכול לתת מתחים לא יציבים ולשרוף חלקים.

תקנה את המארז הזה, תמורה מעולה למחיר עם ספק איכותי של FSP (אבל במקרה שתוסיף כרטיס מסך חיצוני חזק אני ממליץ לך להחליף לספק של 350 וואט לפחות).

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5922

פורסם

תגיד ד"ר, היית קונה אוטו עם חשמל גרוע ואיכות בניה גרועה רק בגלל שהוא יפה? אז למה מחשב כן? ב 340 שקל אפשר להשיג מארזים של COMPUCASE שחורים שנראים סבבה עם ספק טוב בפנים ואיכות בניה מעולה. לא שווה כמה שקלים?

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=741

פורסם
  • מחבר

נראה לי ששחכתי לציין פרט אחד חשוב... במחשב שדיברתי עליו אני לא מתכוון להתקין שום כרטיס מסך חוץ מהמובנה שיש לי... אני לא מתכוון לשחק בו משחקים... כך שלא נראה לי שאני יגיע לרמות של חום רציניות או בכלל אימוץ יתר של החלקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים