עבור לתוכן

בעייה הנגרמת למחשב על ידי שימוש בביטוררנט

Featured Replies

פורסם

שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב  3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות)

בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו?

זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה :(

יש לציין ששום רכיב במחשב על OC

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם יש לך בעייה כזאת חמורה בתוכנה אז אין לך ברירה אלא לעבור למשהו נורמלי (ABC היא הקליינט הכי גרוע לדעתי לביטורנט, וגם לי הייתה בעייה דומה איתה)

תנסה את BITCOMET או את ,UTORRENT

פורסם
  • מחבר

זה יכול לטגן גם את הספק ולשרוף אותו? :D

פורסם

סביר להניח שלא , אבל למה לך לעבוד איתה אם היא מכבידה ומאיטה לך את המערכת בצורה כזאת?

זבל של תוכנה , במיוחד הגרסה המגוחכת של Lionnetwork , יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

פורסם
  • מחבר

זה דווקא לא זבל תאמין לי :x אני לא רוצה להגיד לך איזה גרסא זאת ולא אכפת לי שזה מעמיס,זה מוריד על 180KBS אם לא אכפת לך זה מספיק :D אבל עכשיו גיליתי שאחרי תפיסת CPU כל כך גבוהה ההורדה נתקעה גם :(:( אני חושב שזה בגלל שזה קבצים גדולים מידי :(

פורסם

תשתמש ב BITLORD גם מוריד מהר וגם יותר מאיט מאימיול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים