פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה:http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpgמישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לכל העונים.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אם יש לך פיירוואל במחשב? במידה וכן תאפשר לNod32 גישה מלאה לאינטרנט.. במידה ואין או שזה לא עוזר,אז תנסה לעשות התקנה חוזרת...
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר אני משתמש בסייגיט.אבל לחצתי על הסמל של NOD32 בפיירול על Allow.אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש,הבעיה לא חזרה. מה אני עושה אם זה שוב קורה וNOD32 על Allow?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש,הבעיה לא חזרה. אז הבעיה נפטרה ואין שום סיבה שהיא תחזור כל עוד הוא על Allow
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר ד''א יש לי שאלה,למה NOD32 לא עולה יחד עם הווינדוס?כלומר,הסמל של העיגול הירוק שבתחתית המסך לא עולה עם הווינדוס אבל מרכז האבטחה אומר שהאנטי-וירוס פעיל ומעודכן.האנטי-וירוס על הגדרות Max ומעודכן וסורק.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אממ...תאמת שאין לי ניסיון אם התוכנה הזאת אבל תנסה לחפש בהגדרות של התוכנה:Start With Windowsאו משהו כזה, ותסמן אותו..בעיקרון מה שעובד זה השירות (Service) ולא הפאנל של התוכנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.