פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים סאפאני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ...עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BTבתודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים כול מאוורר שתוסיף לסוניק ישפר את הטמפ' עוד קצתהכול תלוי ברעש שאתה מוכן לסבול..(ובמאווררים כמובן..)שים 2 נחמד לך תשאיר או תוסיף עוד 1..(שיהיה סה"כ 3 ..חח..)תהנה
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר אני כנראה אשים כזהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830אבל זה יהיה טוב ל-OC ?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אני דווקא ממליץ לך על הביג טיפון!אני לא ראיתי בחיים שלי סוניק שהביא לטמ"פ יותר טובה משלי!(22 במנוחה 31 במאמץ עם אובר מכובד מאוד!!) ולא משנה כמה מאווררים היו לו!
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אני דווקא ממליץ לך על הביג טיפון!אני לא ראיתי בחיים שלי סוניק שהביא לטמ"פ יותר טובה משלי!(22 במנוחה 31 במאמץ עם אובר מכובד מאוד!!) ולא משנה כמה מאווררים היו לו!כול מקרה לגופו...ויש ביקורות שנוטות לכיוון הסוניק+2 ויש כאלה לBT..(וגם ההבדל ביינהם לא כזה קריטי 2+- מעלות בלחץ..)...אם הוא הולך להשקיע עוד 2 מאווררים אז זה לא כזה משנה..(אבל מבחינת מחיר....)
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר זה יוצא 300 שקל ... זיין אני כבר לוקח BT .. גם הבנתי שהוא לא רועש מי יודע מה אפילו שקט
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אף אחד לא אמר לך לקנות איתו עוד 2 מאווררים הוא מיועד להיות קירור פסיבי..(והוא עושה את זה מעולה..)אבל מבחינת מחיר/ביצועיים הBT יוצא הכי משתלם...תתחדש..
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים מחבר BT זה לפרק תלוח אם.. ואת זה אני לא יודע לעשות .. והרכבה בחנות של זה זה 150 שקל ממש לא שווהכבר אפשר 3 מאווררים על סוניק ..בלי שום קשר, אני לוקח תסוניק עם WHEEL עליו
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים כול הכיף זה להרכיב בעצמך...(אא רגע וסוניק תרכיב לבד אבל BT לא תרכיב לבד..... )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.