עבור לתוכן

שלום, תעזרו לי בבקשה לבחור אוזניות

Featured Replies

פורסם

לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק.

בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת.

חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי

1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207#

2) Sure E2c שעולות 600 שקל

http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#tech

איזה אוזניות עדיפות? או שבכלל אתם ממליצים על משהו אחר?? :s07:

תודה!!

פורסם

שמע אחי שני האוזניות מעולות השאלה זה אם תאהב את ה-Shure E2c לא מבחינת סאונד אלא נוחות וקצת סאונד.

היו כאלה שאמרו שזה מאוד נוח והאיכות מעולה והיו כאלה שזה לא הסתדר להם כל כך באוזן ובגלל זה הם לא אהבו את האוזנייה.

הצעה שלי: תבדוק אצל מישהו שיש לו כאלה אוזניות ותבדוק אם זה נוח לך

עקרונית 2 הדמגים שהבאת שניהם טובים

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אין לי חבר עם כאלה אוזניות אבל אני חושב שהם מגיעות ב3 גדלים אז זו לא תהייה בעיייה

גם שלחתי אימייל לחנות PDAstore עם אותה שאלה יש להם את שני הדגמים אני מקווה שהם יתנו לי תשובה

פורסם

השור

פורסם

זה לא חוכמה להגיד "השור" כי בסה"F למרו תשאלו אוזניות מעולות לא כל אחד יסתדר איתם ואי אפשר להחזיר לדבר כזה חנות , צריך לחשוב טוב לפני הקנייה.......

פורסם

תתרחק מהPX200, אם כבר אז הPX100. יותר זולות ונשמעות יותר טוב (לך תבין למה..)

בקיצור, אני בדיוק בהתלבטות בין הSHURE E2C לETYMOTIC ER6i , בסוף החלטתי ללכת על האטימוטיק בגלל שממה שקראתי בHEAD FI הם יותר לטעמי.

הרבה אנשים מזהירים שהבאס שלהם חלש אבל זה פחות מפריע לי.. אני לא איש של באס. אני ממליץ לך לקרוא קצת בHEAD FI ומשם להחליט איזה אוזניות הכי מתאימות לך, יש גם את הULTIMATE EARS 6 משהו שגם כדאי להסתכל לכיוון שלהם

פורסם

head fi?

אפשר בבקשה לינק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים