פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים הייאודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64(מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו.כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי,שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה.תודה רבה לכל מי שיעזר לי.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים שמע, עם אתה לא יודע איך לשים מעבד על הלוח-אם כדי שטכנאי או מישהו בחנות ירכיב לך את המחשב... כי עם הפינים מתעקמים... אתה נדפקת
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים הייאודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64(מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו.כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי,שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה.תודה רבה לכל מי שיעזר לי.פה יש סרטים על ה XP. העיקרון דומהhttp://www.amd.com/gb-uk/Support/0,,238_251_6244,00.htmlקרור לא מסורבל, קל ומוריד טמפרטורה משמעותית ביחס לסטוק? כשתמצא אחד כזה תודיע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.