פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלועל איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד(כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זהלא נראה לימה דעתכם? מישהו התנסה בזה?אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים הוא לא מאמין בזה/מנסיוןאני יכול להגיד לך מנסיון שלי שזה לא מעשי אבל חבר שלי הרוויח איזה 50$ על לחיצה על לינקים ומילוי טפסים...זה יכול להיות מעשי אבל לרב זה לא.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים נראה לך שאנשים כאלה מטומטמים יביאו לך כסף בלי שעית כלום?ועוד בארץ ישראל?
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים נראה לך שאנשים כאלה מטומטמים יביאו לך כסף בלי שעית כלום?ועוד בארץ ישראל?זה נחשב ללא לעשות כלום לכאורה...בעצם אתה נשטף בפירסום שוטף שהוכח כאפקטיבי...תאמין לי שהם לא מטומטמים, החברות האלה בסופו של דבר מרוויחות ובגדול.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים לא שאני מפרסמת את זה או משהו,אבל כן ...גם הצד שלנו יכול להרויח, אם לא אכפת לך להשטף בפרסום כמובן.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר לכל משאמר שזה בישראל, זה לאזה חברה רוסית במקור והכסף מועבר לחשבון הwebmoney שממנואתה יכולף א. להעביר את זה לחשבון בנק בדולרים ב. לבקש שישלחו לך את זה בדואר ג. להשתמש עם הכסף לקנייה באינטרנטוכן, כמו שאמרתי לא מדובר על מיליונים, כל הקלקה על מפרסם שווה 0.5 סנטאז תעשו את החשבון לבד כמה צריך כדי להגיע לדולר אחד
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר זה כן מעשי, אבל רק למי שיש סבלנות לכל השטויות האלו... בינתיים זמן יש לי וממילא אני משועמם כל היום אז למה לא לקבל עוד כסף על זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.