פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מישהו חשב על זה ?http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים אם קוראים את זה קצת לעומק מגלים שני דברים:1. זה לא ישפר כלום ומישהו הסביר שם בפירוט למה הוא רק קילקל את ההיטפייפס (משהו עם לחץ בצינורות שהתקלקל בגלל השינוי בנפח) וזה לא יתן שום דבר.2. הבחור שעשה את זה, עשה את זה לא כדי לשפר, אלא בגלל שהוא לא היה מרוצה מהיטסינק הזה וסתם רצה להשמיד אותו (אף אחד לא רצה לקנות את זה ממנו).
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים ... אם זה היה לשקט, עדיף לקנות את הסוניק (זול יותר, יעיל יותר)... זה לא קשור ללחץ, החומר שמצפה את היטפיפס מתקלף שמעקמים אותם ואז הוא עושה סתימות בתוך הצינורות ואין הובבלה של חום/קור... ט-מ-ט-ו-ם
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני רואה פה SONIC TOWER ולא BT.זה לא סוניקזה BT שנחתך באמצע ושני החצאים עוקמו לצדדים נגדייםכמו כן לBT יש 6 צינורות נפרדים (כמו בתמונה) ולסוניק יש 3 צינורות.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים זה כן סוניק...http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים כתוב שם בפירוש אז בלי להתווכח!!ציטוט:Thermaltake big typhoon cpu heatsink!
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים זה כן סוניק...http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htmתשים לב גם לצורה של הסנפירים...בסוניק הם עגולים יותר...(ובתמונה הם..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.