עבור לתוכן

עשיתי OC 1.6@2.0 ואין קול צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

הבנתי תודה..

אתה אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה

PCI

אני בדרך כלל אבקש כרטיס קול מובנה על הלוח אם כי זה לא עולה תוספת כמה PCI אכותי +- ששוה בערך לכרטיס המובנה אומר לעלות?

יהיה הבדל באכות השמיע או החיבור בין הרמקולים לחיבור הירוק שלהם?(כאילו אני אחבר בצורה שונה?)

כל כרטיס קול חיצוני לא ג'נרי עם 5.1 ומעלה יהיה יותר טוב מכל כרטיס משולב (חות מהקריאייטיב 24 ביט שיש בחלק מהNF4 של MSI )

זה כמו כרטיסי מסך משולבים נגד חיצוניים

פורסם
  • מחבר

כל כרטיס קול חיצוני לא ג'נרי עם 5.1 ומעלה יהיה יותר טוב מכל כרטיס משולב (חות מהקריאייטיב 24 ביט שיש בחלק מהNF4 של MSI )

זה כמו כרטיסי מסך משולבים נגד חיצוניים

אוקיי איך אנ בדוק עם הכרטיס קול שלי ג'נרי או לא?

ואיך אני יודע אם יש לי 5.1 אצלי אני יכול לחבר רמקול אחד גדול ואילו מתחברים עוד 2 רמקולים קטנים זה עוזר אולי?

פורסם

אוקיי איך אנ בדוק עם הכרטיס קול שלי ג'נרי או לא?

ואיך אני יודע אם יש לי 5.1 אצלי אני יכול לחבר רמקול אחד גדול ואילו מתחברים עוד 2 רמקולים קטנים זה עוזר אולי?

תבדוק מה רשום בפרטים של הלוח אם באתר של החברה.

בקשר ל5.1 פשוט תסתכל על היציאות של הכרטיס קול שלך, אם תראה שיש לך 5 כניסות עליו אז זה 5.1

פורסם
  • מחבר

לא יש רק אחד לרמקולים אחד למיקרופון וועוד אחד בניהם מישהו יכול להסביר לי מה הוא אומר לעשות?

ומה זה אומר שיש לי את ה 2.1?

יש לך קירור פאסיבי על הגשר הצפוני?

גשר צפוני על מה אתה מדבר??

פורסם

לא יש רק אחד לרמקולים אחד למיקרופון וועוד אחד בניהם מישהו יכול להסביר לי מה הוא אומר לעשות?

הכניסה האמצעית זאת כניסה שנקראת LINE IN (בעברית קו נכנס, כך הוא נקרא גם בבקרת העוצמה בוינדוס), זאת אומרת שאתה יכול לחבר לשם כבל מהכניסה של AUX או מהכניסה של אוזניות ממערכת סטריאו או כל מכשיר דומה שמפיק קול ולחבר אותו לכניסה הזאת וכך תוכל להקליט אותו באיכות דיי טובה בעזרת תוכנות המיועדות לכך כמו MUSIC MATCH BOX ותוכנה שנקראת TOTAL RECORDER. וכך אפשר להקליט רדיו, תקליטים ישנים, קסטות ודברים דומים..אם היית מקליט באותה צורה אבל מחבר את הכבל לכניסה של המיקרופון אז האיכות הייתה על הפנים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

"יש לך קירור פאסיבי על הגשר הצפוני?"

זה היה בצחוק נכון? ???

פורסם

מה הבעיה?

אם זה מה שיש לך נסה לקרר את זה אולי זה יעזור ,

תאמת גם את הדרומי לא יזיק

פורסם
  • מחבר

אוקיי חשבתי שהוא מתלוצץ, אין צרוך לקרר אותו עוד יותר המעבד על 42 והלוח על 29 ב1.9+ במקום 1.6.. לא רע לליבה של וייל נכון ?

"^= סגנית אלוהים =^" הייתי מת לסגנית כזאת ::)

פורסם

43 דווקא לא ממש טוב, את הגשר הצפוני מומלץ מאוד לקרר בOC ואל תסתמך על טמפ' הלוח ברוב המקרים זה שטויות,

את טמפ' המעבד בדוק בביוס..

פורסם
  • מחבר

43 דווקא לא ממש טוב, את הגשר הצפוני מומלץ מאוד לקרר בOC ואל תסתמך על טמפ' הלוח ברוב המקרים זה שטויות,

את טמפ' המעבד בדוק בביוס..

מה זאת אומרת אבל אם אני לא יכול לסמוך על טמפרטורת הלוח אז יכול להשרף לי משהו בלוח אם או כולו ?

אגב אם הלוח אם מתחמם מדי המחשב נכבה ואז אפשר להגליק אותו שוב כמו במעבד שיש לו הגנה נגד חום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים